un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 29 martie 2023

29 Mar 2023  ·

ȘTIRI  ·

16 comentarii

Trailerul de la Crime Boss: Rockay City

    16 comentarii

  1. Twitter a anuntat (sau Musk) ca vor afisa numai conturi platitoare in tabul “For You”, care e implicit. Pretextul ar fi ca sa nu mai posteze botii. Optiunea ca sa vezi toate (?) conturile la care esti abonat ar fi sa te uiti in “Following”. Si se mai mira ca moare?
    Samsung a lansat 3 telefoane noi seria A, probabil cele mai vandute din Romania.

      (Citează)

  2. Microsoft a mai accelerat o data digitalizarea sectorului public, intre timp s-a prescris.

      (Citează)

    • Respect!

        (Citează)

    • Nu știu dacă chiar Microsoft, deși dosarul se numea așa. Un vânzător de-al lor a dat tunul. Mă îndoiesc că Microsoft a zis “păi dacă voi dați tun, vă vindem și noi licențele cu 1000% mai scump, ca să profităm și noi”.

        (Citează)

  3. ‘Un malware de MacOS fură parolele și alte date.’
    Si acolo? abia am scapat de un malware pe win si imi tanjeau ochii dupa un macbook.

      (Citează)

    • Cumpără liniștit un Mac / MacBook. Normal că se întâmplă și în curtea celor de la Apple dar ei măcar rezolvă rapid aceste problemele și sunt mult mai rare decât pe Windows.

        (Citează)

    • Daca esti atent, si mai ales nu esti extrem de idiot, sunt rare si pe Windows.

        (Citează)

    • @zetanu – ho, ma, ce te-ai activat asa? zici ca isi cumpara cu banii tai lol

        (Citează)

    • Ce-ai patit, Gabriele? Totul bine? Cine s-a activat? Ti se pare ca i-am zis omului sa nu-si cumpere Mac? Fiecare e liber sa faca absolut ce vrea cu banii lui. Personal, am doua Mac-uri, dar treaba asta nu ma face sa nu spun ca exista chestii de bun simt pe Windows care te ajuta sa eviti problemele. Deci repet, daca nu esti idiot, nu patesti nimic.

        (Citează)

    • Eu folosesc un MacBook Pro de câteva luni și este un computer excelent. Nu știu cât de sigur este (sunt de acord cu Zetanu aici, te poți feri și pe Windows de majoritatea problemelor), dar cu siguranță este stabil, are autonomie foarte mare, este rapid și bine construit.

        (Citează)

  4. Microsoft si Vodafone isi unesc fortele, dar la conferinta Microsoft Envision partenerul oficial este Orange. Iar Vodafone lipseste cu desavarsire.

      (Citează)

    • La primul subiect comentariul mi se pare cel putin penibil. Nici daca nu citeai titlul stirii tot nu ziceai ceva atat de miserupist.

        (Citează)

    • Conferința este plănuită probabil de minim 6 luni, pe când parteneriatul cu VDF este ceva anunțat acum. Și nu e ca și cum MSFT nu lucrează oricum cu toți operatorii, doar că pe diverse proiecte cu fiecare dintre ei.

        (Citează)

  5. Principalul subiect discutat în cadrul Microsoft Endava a fost digitalizarea în sectorul public, fiind invitat inclusiv Sebastian Burduja (Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării).

    Acum poate mă lămurești și pe mine de ce ți se pare penibil că la o conferință despre digitalizare mă așteptam să fie prezentă și compania cu care tocmai s-a semnat un memorandum în acest domeniu.

      (Citează)

  6. zetanu:
    Daca esti atent, si mai ales nu esti extrem de idiot, sunt rare si pe Windows.

    De acord, am cam fost idiot la faza asta😂

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus