un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 22 martie 2023

22 Mar 2023  ·

ȘTIRI  ·

8 comentarii

  8 comentarii

 1. 60mph nu este 100kmh.

    (Citează)

 2. iPhone 14 Plus se vinde mai binde decat 13 Mini pentru ca in realitate nu prea mai vrea nimeni un telefon mic. Avem foarte mult continut multimedia care este adaptat pentru ecrane mari si este greu de urmarit pe un display sub 6 inch.

    (Citează)

  • Si asta e un mare pacat. Eu vreau un telefon compact si bun .Ma descurc f bine cu 12 Mini.
   Nici pe Android nu prea sunt variante.
   S22 a fost singurul care putea emite pretentii de flagship compact.

     (Citează)

  • Este foarte greu sa faci un flagship compact pentru nu ai unde sa inghesui toate componentele. Daca nici cererea nu este foarte mare, efectiv nu prea are sens sa te complici.

   Daca vorbim de Android, Z Flip 4 este un telefon destul de compact si cu specificatii de top.

     (Citează)

  • Florin, poti sa te uiti si la Asus Zenfone 9

     (Citează)

 3. Si eu astept un 15mini sau se2024 (in ideea ca va avea forma lui mini).
  Din articolul ala ramanem de fapt ca 14pro s-a vandut grupa mare. Mi se pare aiurea sa compari 14 plus cu 13 mini. Dar na, continutul trebuie facut sa aduca oameni pe site.

    (Citează)

 4. “Noile tehnologii AI reprezintă un domeniu nou pentru start-ups ” traduc eu: s-a gasit inca un mod sa dai teapa cu start-up pe noile tehnologii AI.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus