un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 21 martie 2023

21 Mar 2023  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

Pe lângă: Bd Dimitrie Pompeiu va fi reconfigurat. Dar să vezi haos pe perioada lucrărilor…

Trailerul de la Jedi Survivor arată bine:

  7 comentarii

 1. Ai citit și update-ul la știrea cu IPhone unde spune clar că nu se confirmă sau ai pus iar titlul la plezneală după obiceiul tău?

    (Citează)

  • E doar un zvon despre cum va arăta iPhone 15. Nu cred că merită să pui atâta patimă despre cum a formulat Radu știrea pentru că oricum designul telefonului se va tot schimba până prin iulie sau august când probabil trebuie să-l dea lui Foxconn pentru producție. Nu prea contează acum că schemele CAD pe care le are un fabricant de huse sau carcase nu coincid cu imaginile “scăpate”.

     (Citează)

 2. Apropo de diverse lucrari prin buc. Trec zilnic prin anumite zone unde sint sapate gauri care incurca maxim traficul. Mai mici, mai mari etc. Pe marginea strazilor, pe mijlocul lor etc. Si par a fi facute fie ptr lucrari la reteaua de termoficare, sau de enel, sau de engie. Inteleg si sint de acord ca trebuie facute astfel de lucrari. Dar de saptamani bune nu se intampla nimic in gaurile alea. Nu e nimeni la lucru.
  Intrebarea este: asa e procedura, sa faci gaura si s-o lasi belita a la long, sau care e treaba?

    (Citează)

 3. “Rusia interzice oficialilor implicați în alegerile din 2024 să folosească iPhone.”

  Rusia o sa aleaga ceva? Exista si oficiali implicati in asta? Si oficialii spera sa nu zboare de la etajul 10? :)))

    (Citează)

 4. speedy gonzales

  21/03/2023 la 2:26 PM

  aia cu largirea Bd Dimitrie Pompei o sa se faca cu ingustarea trotuarelor care si asa sunt destul de aglomerate ca mai sunt masini parcate pe care pietonii trebuie sa le ocoleasca
  mai bine faceau o alta iesire de la metrou peste bulevard, acolo unde pe terenul primariei au aparut diverse gherete si magazine. in felul asta nu mai e nevoie ca masinile sa opreasca la trecerea de pietoni de ficare data cand soseste cate un metrou si sa se faca coloana de masini in spate

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus