un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 13 martie 2023

13 Mar 2023  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

Pe lângă: câștigătorii premiilor Oscar.

    9 comentarii

  1. A câtă oară este când Samsung își minte clienții? Nu degeaba nu au niciun flagship în top 10 smartphone-uri vândute. Nasol.

    Sper să se concentreze mai mult Google pe Pixel și să devină concurentul numărul 1 a celor de la Apple.

      (Citează)

    • Cătălin Tănase

      13/03/2023 la 9:42 AM

      Vis frumos, dar cât timp Google nu vinde oficial în toate piețele acoperite de Apple, nu are șanse

        (Citează)

    • Un fel de mod sport obținut din sunete in difuzoare la mașinile ieftine. Clar un fake. Problema e cu aia care vor sa faca poze la luna cu telefonul. Ce faci cu ele, le salvezi in folderul cu poze si filmări de la înmormântarile vedetelor?

        (Citează)

    • Nu contează că minte sau nu (na, dacă nu ești Gaelex) atâta timp cât au telefoane cu camere bune an de an. Indiferent cum sună aiurelile lor de promovare ce oferă ei e acolo sus an de an. Probabil își finanțează linia de flagship din volumul de produse mai ieftine, majoritatea fac așa la electronice.

      Google încă nu știu ce vor de la hardware, n-o să fie concurentul nimănui în viitorul apropiat.

        (Citează)

    • Nici eu nu cred ca Google isi doreste neaparat sa dezvolte gama de Pixel astfel incat sa devina concurent pentru Samsung si ceilalti producatori de telefoane cu Android. Este mai mult o demonstratie a ce se poate face cu sistemul lor de operare.

        (Citează)

  2. am visat eu sau acum cateva saptamani ai zis ceva de un AI care a prezis ca sistemul bancar va pica in perioada asta?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus