un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 1 martie 2023

1 Mar 2023  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

Pe lângă: aderarea României la Schengen nu este pe ordinea de zi pentru consiliul JAI din martie.

    7 comentarii

  1. nu înțeleg de ce încasările omv petrom nu au scăzut la sfert.

      (Citează)

  2. OMV Petrom este si ramane o firma care si-a patat imaginea iar pe termen lung o sa se vada conseciintele. Statul roman e pur si simplu incapabil si incompetent.

      (Citează)

  3. Lol, Apple pune MFi pe cablurile USB-C. Foarte tare.

      (Citează)

    • E doar un zvon momentan, dar după părerea mea era de așteptat să fie așa. Problema mai mare e la standardele de încărcare și la transferul de date, nu la forma conectorului. Asta a susținut și Apple, că ar fi normal să se ceară funcționalitate, nu forma conectorului. Așa că dacă nu puteai băga usb-c în iPhone, acum s-a rezolvat. Nu e nimic în plus, e tot lightning, doar că are altă formă. Cum zicea cineva pe MR, ar fi tare să nu mai fie nici cablu în cutie, că doar e standard acum, ai cabluri de-alea peste tot.

      O să fie mult zgomot pe tema asta, mai ales de la cei care credeau că bagă nu știu ce Xiaomi de 200W în iPhone și se încarcă în 2 minute.

        (Citează)

    • Problema EU era forma conectorului, care implica existența mai multor produse electronice deși nu ar fi fost necesar. Problema EU a fost rezolvată.

      Problema Apple era dispariția unei surse de venit. Problema Apple a fost rezolvată.

      Eu n-am nici o problemă, doar mă amuz că Apple practic le zice în față consumatorilor că trebuie să continue să plătească taxa aia de fan, deși nu mai există nici un motiv ne-comercial pentru asta. Și mă mai amuz în așteptarea justificărilor fanilor respectivi.

        (Citează)

  4. eSIM nu era bun. Trebuia să vină Qualcomm cu un iSIM!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus