un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Primăvara în Parcul Tineretului în câteva fotografii

27 Mar 2023  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

19 comentarii

E frumos prin parc, o plimbăm cu drag și spor pe Alice pe acolo. Sunt câteva zone unde au fost plantați acum câțiva ani copaci în linie și acum au înflorit toți deodată pe alb și roz. Abia aștept să fac un astfel de tur și în Cișmigiu, parc de care mă leagă foarte multe amintiri frumoase.

 

    19 comentarii

  1. Și de acum… Ploaie!

      (Citează)

  2. ai uitat sa scrii “buna dimineata de la cafeluta, sa aveti o primvara minunata” pe poze…

      (Citează)

  3. Am fost in toamna in Tineretului după ce nu mai fusesem câțiva ani. Spre dezamăgirea mea, într-o plimbare de aproximativ 2 ore am văzut 8-9 șobolani. :)) In rest, e un parc foarte frumos.

      (Citează)

    • Ai avut tu ghinion, eu în toamnă am văzut doi fazani. Probabil sunt și șobolani, că sunt otrăvuri pentru ei din 10 în 10 metri.

        (Citează)

  4. Aleile din Parcul Tineretului sunt crapate ca dupa razboi, gardurile ruginite, lacul ala e imputit, rahati de caini prin iarba, gunoaie, locurile de joaca sunt vai de ele, dar da, copacii au flori.

      (Citează)

    • Nu meritam alei noi.
      Au refscut alea ce inconjoara lacul si acum e plina de hieroglife (M+S=LOve, Bla bla 2023, puli mai mici sau mai mari) Erau mai bine crapate decat asa

        (Citează)

    • targoviste e relativ aproape.. pentru o plimbare de o zi au locuri dragute.

        (Citează)

    • Locurile de joacă sunt mai bune decât în alte parcuri, de fapt.

      Aleile sunt o problemă. Cred că nu s-au mai reasfaltat de mulți ani, dar pare că începe acum o astfel de acțiune.

        (Citează)

  5. Cismigiul era acoperit de gainat de porumbei si ciori ultima oara, peste tot. Efectiv luai stratul de rahat de pasari de pe banci. Si Herastraul e no man’s land, plin de balarii, scaieti si diverse lighioane. Oraselul Copiilor pute a miros de mici si muzica stridenta. IOR e relativ decent.

      (Citează)

    • Totul pute, totul e naspa pentru unii:)). Unele locuri sunt frumoase si daca nu au totul tras la linie. Aleile sunt ciuruite, dar incep sa fie refacute putin cate putin. Iar natura din jur e minunata, ar trebui sa ne concentram pe ea. Atat suferinta si nefericire cari in tine ca mi-e mila, sincer…Sa nu vezi decat mizerie in jur, trebuie sa fie tare greu

        (Citează)

    • Asteptam sa ne faci un review al parcurilor din Germania. Chiar ar fi interesante niste guest post-uri din partea ta legate de modul in care vezi viata in partea civilizata a Europei.

        (Citează)

    • Cred ca n-ai mai fost de vreo cel putin ani in Lumea Copiilor daca faci referinta la zona de gratare, care a fost desfiintata acum multa vreme :-)

      In rest sunt de acord cu tine, as extermina toti porumbeii si bice pe spate alora care le dau de mancare in draci.

        (Citează)

    • @Deea: Cișmigiul mă dezamăgește și pe mine, era așa un parc frumos pe vremea liceului și acum da, e plin de găinaț. Sunt alei practic albe de găinaț.

        (Citează)

    • Pyro: Cred ca n-ai mai fost de vreo cel putin ani in Lumea Copiilor daca faci referinta la zona de gratare, care a fost desfiintata acum multa vreme :-)

      Se referă la Orășelul Copiilor, zona dintre Polivalentă și Brâncoveanu, nu la Lumea Copiilor (care e mișto).

      S-au schimbat multe și la Orășelul Copiilor, au reamenajat bine niște pajiști dinspre lac. În restul zonei n-am fost nici eu de multă vreme, că n-am de ce.

        (Citează)

  6. Ce bine e la pensie…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus