un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ford Bronco va fi oficial vândut și în România (începând cu 79.400 euro cu TVA)

15 Mar 2023  ·

AUTO  ·

10 comentarii

Una dintre mașinile care au stârnit cel mai mare interes în ultimii ani ajunge în România. Este vorba de noul Ford Bronco, un SUV de dimensiuni medii pentru americani (aș zice standard pentru Europa, însă), care va fi lansat în număr limitat în câteva piețe europene, inclusiv România. Poate fi deja comandat de aici, apare și pe site-ul Ford România.

Varianta adusă în Europa are motor V6 de 2,7 litri și 335 CP. Este exclusiv 4×4, are suspensie HOSS, moduri dedicate pentru teren accidentat, iar în interior dotări precum ecran de 12 inci în centru, Android Auto și Apple Carplay pe sistemul SYNC 4. Este un concurent pentru Jeep Wrangler și, în opinia mea, o mașină mai bună sau măcar mai cool. Este una dintre puținele mașini pe care mi-ar plăcea să o pot cumpăra deși nu este electrică.

Costă mult. Prețurile pornesc de la 79.400 euro cu TVA pentru versiunea Outer Banks și 83.400 euro cu TVA pentru versiunea Badlands. Sunt sigur că nu vor avea probleme în a vinde însă toate unitățile alocate României.

Bronco este deja prin București, dar poate importat pe alte canale. Mi-a arătat cineva o fotografie cu unul gri. Frumoasă mașină.

    10 comentarii

  1. Cătălin Tănase

    15/03/2023 la 6:39 PM

    Dacă mi-aș permite aș lua una, că e altceva decât clasicele SUV-uri “germane”

      (Citează)

  2. O masina extrem de utila in oras. Motor mic, o parchezi usor, impozit aproape inexistent. Iar pretul chiar e tentant.

      (Citează)

    • Glumești tu, dar e plin orașul de Mercedes clasa G care nu cred că au ieșit niciodată decât până la Sinaia sau Mamaia. Și de Urus care stau în trafic.

      Există însă mulți pasionați de off-road. Am văzut multe Jeep-uri tunate suplimentar pentru off-road și, ca posesor de Jeep și eu, mi-au confirmat și cei de la service că există foarte mulți cumpărători și amatori de off-road serios.

        (Citează)

  3. Tu realizezi că nu ai nici o motivație logică pt atracția ta catre un astfel de vehicul? Și că de fapt este o reacție emoțională, cel mai probabil o anxietate privind siguranța ta la volan?
    PS. Nici măcar nu este frumoasă, este senzația ta pentru ca are elemente de design care o fac sa pară mai masivă.

      (Citează)

    • Păi cam asta este definiția pentru atracție în general, nu? Nu e musai ceva logic. Unele lucruri îți plac, altele nu. Care e logica pentru care îți place culoarea verde, dar nu albastru?

        (Citează)

  4. EGO:
    Tu realizezi că nu ai nici o motivație logică pt atracția ta catre un astfel de vehicul? Și că de fapt este o reacție emoțională, cel mai probabil o anxietate privind siguranța ta la volan?
    PS. Nici măcar nu este frumoasă,este senzația ta pentru ca are elemente de design care o fac sa pară mai masivă.

    E genul de masina pe care ai avut-o ca jucarie in copilarie. Eu am avut o macheta de Jeep Wrangler vopsita portocaliu, pe care si acum o tin minte. Deci e normal sa visezi ca adult la asa ceva. E si mai “usor” de obtinut, fata de un Ferrari sau Lamborghini.

      (Citează)

  5. FORD = Fix it Or Repair it every Day
    True story…

      (Citează)

  6. Este atat de urata inca imi place!! si daca as avea 90.000 de euro sa imi iau masina, cu siguranta ar fi printre primele alegeri de luat in considerare!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus