un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Am fost în Primark și mi-a plăcut

14 Mar 2023  ·

GÂNDURI  ·

21 comentarii

Am fost pentru prima oară în magazinul Primark din mallul Parklake. Știți vorba aceea cu pomul lăudat?

Ei bine, nu este valabilă aici. Mi-a plăcut magazinul.

Am ajuns la zona de copii și am plecat cu vreo 9 produse pentru Alice. Au prețuri foarte mici. Tricouri la 9, la 11 și 15 lei și toate cu modele frumoase și din material foarte plăcut la atingere. Rochițe la 50 de lei, tot în modele complexe și colorate. Am cumpărat din toate.

Culmea este că la adulți nu am intrat. Adică am văzut partea de la etaj, care este mai de adolescenți sau poate de adulți care caută haine foarte casual și în stil de hip-hop, că erau pe acolo hanorace cu Dragonball Z, treninguri, dar și blugi la 80-100 lei și geci la 120 de lei.

Oarecum îngrijorător, un manechin purta șosete cu șlapi, dar poate s-a schimbat moda de când n-am mai ieșit noi din casă.

O să revenim cândva și pentru zona de adulți de la parter. Acum eram cu Alice și n-am avut mult timp.

Titlul inițial era “Am fost în Primark la zona de copii și mi-a plăcut“, dar parcă suna un pic ciudat.

    21 comentarii

  1. material f. placut la atingere – carton si plastic.

      (Citează)

    • Ce i-am luat lui Alice e bumbac și in. Acum la adulți nu știu ce o fi, ca n-am apucat sa ne uităm.

        (Citează)

  2. din pacate slapii cu ciorapi sunt la moda de ceva timp prin vestul europei… mai populari mai ales in anumite tipuri de cartiere but still, sunt pe strada si nu ai de ales, ii vezi O_O.
    sper sa nu ajunga si in Romania.

      (Citează)

    • Si daca ajung, ce? Din partea mea, sa poarte lumea clapari cu ciorapi plasa roz. Daca vor sa fie ridicoli, e alegerea lor. Pe mine nu ma deranjeaza deloc.

        (Citează)

  3. La copii sunt OK, ca nu trebuie sa reziste prea mult hainele. Le raman mici pana se dezintegreaza.

      (Citează)

  4. Boris:
    material f. placut la atingere – carton si plastic.

    tu esti de ala care zice ca si Ikea e naspa.

      (Citează)

    • Ikea e ok, primark e magazinul capsunarilor din UK. E genul ala de ti se da exemplu de “expatii” plecati la sters babe la cur ca uite domne ce ieftine sunt toate in vest. Calitate de Europa….aia din colentina.

        (Citează)

  5. Preturi bune, materiale destul de ok (preponderent bumbac din ce am vazut). Gasesti multe tricouri si haine in colaborare cu Marvel si alte branduri, dar au si haine simple fara imprimeuri.
    Problema este ca nu rezista foarte mult, se uzeaza intr-un ritm accelerat. Per total pot fi ok, daca nu te deranjeaza asta.

      (Citează)

    • Dar… fast fashion… sweatshops… sclavie…

        (Citează)

    • Se uzeaza rapid da’ materialele sunt ok? Cand ai devenit acceptabil ca un tricou sa nu poti sa il porti nici macar o vara si sa zici ca e “relativ ok” ?

        (Citează)

    • Daca se uzeaza repede este clar ca sunt materiale ieftine, de proasta calitate. Per total raportul calitate / pret din Primark este destul de bun. Adica haine proaste, dar la preturi mici.

        (Citează)

  6. Titlul inițial era “Am fost în Primark la zona de copii și mi-a plăcut“, dar parcă suna un pic ciudat.

    Mult mai ciudat ar fi fost “Mi-am umplut buzunarele cu bomboane, am fost la Primark în zona de copii și mi-a plăcut.”

      (Citează)

  7. alunelu:
    Dar… fast fashion… sweatshops… sclavie…

    Cel mai probabil. :(

      (Citează)

  8. Urmează “Am fost în Dragonul Roșu”

      (Citează)

  9. Mie ca parinte nu mi se pare corect fata de copil ca lui sa-i cumpar tricou de 10 lei, cu material de calitatea aferenta, din magazine precum Pepco/Primark/Dragonul Rosu, iar pentru mine sa-mi cumpar de la Peek & Cloppenburg. (vezi articolul tau anterior sau orgia fashion pe care ati facut-o de BF)

      (Citează)

    • In Primark am vazut ca in general sunt tricouri din bumbac, deci nu ar fi o problema sa ii irite pielea copilului. Singura problema este ca hainele se deterioreaza relativ repede, dar in cazul unui copil de 2-3 ani nici nu conteaza pentru ca oricum creste inainte sa apuce sa se distruga un tricou.

        (Citează)

    • Ah clar! Alice nu se poate arunca pe tobogan decât în haine de firmă.

        (Citează)

  10. Asta da influencereala. Am cautat slapii aia in Barcelona si nu aveau deloc marime pe culorile care-mi placeau. Drept urmare e ca am uitat, dar articolul tau azi ma trimite in Primark :)))))

      (Citează)

    • Am vazut si eu papucii aia in Primark si chiar ma gandeam daca este cineva care ii cumpara sau au avut candva un stoc mare si au ramas cu ei :)

        (Citează)

  11. Noi am fost de vreo 5 ori deja hihi. La inceput, cand erau cozile imense, dadeau prioritate la bebe si era genial ca ieseai in 5 min. Si acum, daca rogi pe cineva de la case te preia repede. Super ok produsele, varietate mult mai mare decat in alta parte si se pastreaza bine dupa ceva spalari. Ma refer la haine bebe. Altfel, daca intri in zona de haine adulti si home&deco stai acolo cateva ore :))

      (Citează)

  12. Andrei G:
    Am vazut si eu papucii aia in Primark si chiar ma gandeam daca este cineva care ii cumpara sau au avut candva un stoc mare si au ramas cu ei:)

    Sunt niște Yeezy pentru cei care nu își permit.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus