un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 27 februarie 2023

27 Feb 2023  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

  7 comentarii

 1. Mai pleacă niște oameni cu Dragonu’ spre stația spațială.
  Peste zece minute, de acum, când scriu.
  https://www.youtube.com/watch?v=5Lu344WNUM4

    (Citează)

 2. Cel mai ieftin laptop, cu un amarat de 4050 este 8000 de lei… bleah

    (Citează)

 3. Asta cu impartitul de birouri poate avea si un aspect pozitiv. In general cand te duci sa lucrezi de la birou, faci asta pentru a colabora cu 1-2-5 colegi si nu este foarte placut cand nu este nimeni in jurul tau.

    (Citează)

 4. Logo-ul ala Nokia zici ca e un panel de leduri la care s-au stricat niste segmente si nu le mai afiseaza. Creativitate la cele mai inalte cote!

    (Citează)

 5. Oare au si mult saving din economisirea de “material” pentru logo-uri? Pe KIA nu stiu cat i-au ajutat ca lumea a cautat “KN car” pe google.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus