un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 17 februarie 2023

17 Feb 2023  ·

ȘTIRI  ·

12 comentarii

    12 comentarii

  1. De mult mult timp putea fi controlat Xbox-ul prin Google Home.

      (Citează)

  2. Sper ca nu ii plateste in crypto.

      (Citează)

  3. Este un filmulet cu un asiatic, care intra in lift cu o baterie de bicicleta electrica, mai marisoara si exact dupa ce se inchid usile, ia foc aia. Horror.

      (Citează)

  4. Marele boicot woke contra Hogwarts Legacy continua.

    Deocamdata jocul se indreapta spre locul 1 la vanzari anul asta. A depasit cu 50% vanzarile de la lansarea Elden Ring.

      (Citează)

    • Dar nu cred ca se aștepta cineva la altceva. Este jocul pe care-l așteaptă toți fanii Harry Potter.

      La boicoturi și cancelling și din astea trebuie înțeleasă întâi amploarea maximă pe care o poate avea respectivul boicot.

        (Citează)

    • O, ba se asteptau sa aiba succes, altfel nu incercau.

      A existat inclusiv un site unde urmau sa fie inregistrate numele tuturor care jucau jocul pe Twitch, pentru pedepsirea lor ulterioara.

      L-au inchis discret cand au vazut ca nu reusesc sa intimideze.

      A fost un test foarte util prin care s-a vazut diferenta numerica dintre fanii Harry Poter si fanii ideologiei de extrema stanga. Care s-au dovedit ca sunt foarte putini.

        (Citează)

    • Ah, ca la noi cu lista celor care au susținut vaccinurile și vaccinarea!

      În principiu, cred însă că întotdeauna este greu de boicotat ceva, mai ales dacă acel ceva are fani. Adică dacă este vorba de un restaurant, pot merge și la altul. Dacă este de boicotat cartofii prăjiți… sunt mulți fani cartofi prăjiți care vor mânca în continuare.

        (Citează)

  5. Interesanta campania Vodafone, primesti banii inapoi sub forma de voucher pentru telefoane si alte electronice din site-ul lor. Dar nu scrie nicaieri daca produsele pot fi achizitionate exclusiv pe voucher sau acesta poate reprezenta doar un procent din valoare (ex: 10%).

      (Citează)

    • Preluare de pe siteul Vodafone

      Cum folosesc banii primiți înapoi?
      Banii sunt primiți înapoi în contul My Vodafone, iar la acumularea de minimum 10€, poți emite voucher ca să îți achiziționezi gadgeturi sau articole promoționale destinate campaniei și disponibile exclusiv în Cartela Shop, în limita stocului disponibil. Valoarea voucherului este predefinită: 10, 20, 30, 40 sau 50€. Selectează o valoare mai mică sau egală cu suma acumulată în cadrul programului „Banii Înapoi”. Se pot genera vouchere multiple, dar valoarea lor nu poate fi cumulată. De exemplu, dacă ai emis două vouchere: unul în valoare de 10€ și altul de 20€, le poți folosi doar separat pentru două achiziții diferite.

      Pe scurt:
      Valoarea voucherului este predefinită: 10, 20, 30, 40 sau 50€.
      Odată ce ai ajuns la 50€ acumulați, voucherul se va emite automat.
      Voucherul este valabil 30 de zile de la data emiterii si se poate folosi DOAR pe produsele prezentate in promotie (care cu mici exceptii sunt ce le-a mai ramas prin depozit nevandute :)) )
      MAXIM 50€ reducere si nu se pot cumula intre ele.

        (Citează)

    • Dilema mea era daca pot sa folosesc un voucher de 40 de euro ca sa cumpar un produs care costa 40 de euro. Sau il pot folosi numai pentru a achizitiona un produca care costa sa spunem 200 de euro si diferenta de 160 euro sa o platesc separat?

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus