un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Articole interesante de citit astăzi – 12 februarie 2023

12 Feb 2023  ·

GÂNDURI  ·

12 comentarii

Ron Jeremy a fost internat într-un spital de boli neurologice. Judecătorul a decis că nu poate fi judecat pentru 34 de acuzații de asalt sexual, inclusiv 12 violuri, pentru că are degradare mintală.

Costa Rica arată ca un paradis. I would totally visit. De fapt, înțeleg că este una dintre țările sigure din acea regiune, altfel foarte haotică.

Industria puiului a început în 1923 cu o eroare de livrare. O fermă a primit de 10 ori mai mulți pui decât ceruse. Proprietarul a început să crească pui pe scară mare, pentru carne, nu pentru ouă. A făcut profit. S-au luat și alți fermieri după el, iar astăzi în lume se mănâncă 70 de miliarde de pui pe an.

Venezuela rămâne fără ambasadă în SUA. Venezuela are două guverne paralele, dar șeful unuia dintre ele a fost dat afară.

Americanii dau cu grăsime pe stâlpii stradali pentru ca suporterii echipelor de la Super Bowl să nu se urce pe ei. O-kay… De asemenea, grafice despre sport la americani arată cât de popular este fotbalul american în continuare față de orice altceva.

Originea tiramisu-ului (tiramisului?). Nu știam că este o invenție relativ recentă a italienilor:

Fotografii din epave din Marea Baltică. O mulțime de vapoare sunt bine păstrate în acele ape.

Au fost identificate genele care te predispun la boli coronariene. Practic ești mai predispus la a depune colesterol pe artere, una dintre principalele cauze de deces din lume.

Semne de recesiune: scad veniturile dansatoarelor de club, dar cresc vânzările de rujuri. Cică în vremuri de criză cresc vânzările de rujuri pentru că este cel mai ieftin obiect de beauty, iar femeile renunță la alte cosmetice mai scumpe.

64 de companii aeriene s-au închis în pandemie.

Un mafiot italian căutat de 16 ani pentru crime lucra ca pizzer în Franța. Sper că rămânea calm atunci când primea review-uri proaste.

O femeie din Siria a dat naștere sub dărâmăturile cutremurului recent, îngropată de casa prăbușită pe ea. Copilul a fost găsit în viață, cu cordonul ombilical încă atașat de mamă, care decedase între timp. Nici tatăl și nici ceilalți 4 copii ai familiei nu au supraviețuit. Situația la zi în Turcia și Siria.

LeBron James este cel mai bun marcator din istoria NBA, depășindu-l pe Kareem Abdul-Jabbar. Abdul-Jabbar chiar a scris un blog post despre cum se simte după ce i-a căzut recordul.

Plăcuțele auto personalizate pot costa și milioane de dolari în Hong Kong. Cineva a plătit 1.400 de dolari pe “EL0NMUSK”. “18” a costat însă 2,1 milioane de dolari.

    12 comentarii

  1. Tirami*su e de fapt prima iterație de Viagra. (nereușită pentru acest scop). Ce vizionari au fost italienii!

    BUG Mafia & Loredana au intuit și eu ceva… Cu “ridica-ma la cer”
    /s

      (Citează)

  2. Mai trebuie sa te documentezi, rujuri Revlon, Rimmel, L’Oreal, Maybelline costa zeci bune de lei bucata. Orice categorie de produse are gunoaie ieftine, cosmeticele bune sunt scumpe.

    8 este considerat norocos în Asia, de aceea numerele care îl conțin sunt foarte căutate.

      (Citează)

  3. Absolut superb articolul lui Abdul-Jabar despre LeBron si recordul doborat de puncte marcate in NBA.

    Pentru necunoscatori: Abdul-Jabar Karim avea din 1984 recordul de puncte marcate in NBA, un record absolut monstruos, ce a parut zeci de ani imposibil de atins. LeBron James a doborat acest record saptamana trecuta.

    Multumesc pentru link.

      (Citează)

  4. Mafiotul punea si ananas pe pizza?

      (Citează)

  5. Am auzit ca daca vrei sa experimentezi jungla tropicala, in conditii de siguranta, cel mai potrivit este sa o faci in Costa Rica. Tara e bogata, linistita, si civilizata.

      (Citează)

  6. Suberb articolul lui Abdul-Jabbar. Multumrsc, Radu!

      (Citează)

  7. Frumos articolul lui Kreem. Mulțumesc

      (Citează)

  8. Hai ca deja se cam alinta tipul. Auzi, cica daca ar avea de ales intre sa mai tina recordul lui inca o suta de ani sau sa petreaca o zi cu nepotii, ar alege a doua varianta. Mai taie din ele, tataie.

      (Citează)

  9. Cresc vânzările de ruj pentru că nu se mai poartă măști.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus