un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 6 ianuarie 2023

6 Jan 2023  ·

ȘTIRI  ·

2 comentarii

 

Pe lângă: o femeie de 25 de ani a murit de gripă în București, deși nu avea alte probleme medicale.

  2 comentarii

 1. Android 13 a blocat pe veci acces la obb si data… deci nu
  Nu poți modifica un .xml in kodi fără studii de xdadeveloper..

  Sa vina iponul inapoi ca-l stricara si pe asta..

    (Citează)

 2. Tot pe lângă: in urma cu vreo 2 ani presa plângea după săracul student ieșean la medicină răpus de covid la 2 luni după boală fără a sufla o vorbă că avea malformații cardiace din naștere și, in plus, de câțiva ani consuma etnobotanice.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus