un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 31 ianuarie 2023

31 Jan 2023  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

Review Canon EOS R6 Mark 2:

  7 comentarii

 1. Duster nou, livrat in 2022. Dupa 2 luni s-a stricat yala la usa pasager. Timp de asteptare pana au schimbat-o: 3 luni, ca nu a venit piesa… Apoi la primele temperaturi mai spre 0 grade a “inghetat” display-ul si nu s-a mai aprins.
  La o masina de 23k de lire. Dar hei, o poti lua acum si in varianta mata.

    (Citează)

 2. Pe aici n-au ajuns scăderile de preț Tesla și Ford. Cele mai bune variante de electrice cu range bun sunt VW (inclusiv Skoda) și HK.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus