un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 26 ianuarie 2023

26 Jan 2023  ·

ȘTIRI  ·

6 comentarii

Pe lângă: reducere 15% la Finestore cu codul JAN1523.

  6 comentarii

 1. Nu toata lumea face OnlyFans ca sa aibe neevoie de 8K pe telefon (pana mea si 4k e prea mult)

    (Citează)

  • Filmare 8k pe storage de 256GB, fara slot de card.

     (Citează)

  • 4K nu e prea mult, mai ales la senzori mici. Important e să ai mai multe date pentru prelucrarea, chiar dacă exportul nu e neapărat 4K.

   @Sorin: 8K pe un telefon e doar pentru marketing, nu e deloc practic. Nu te obligă nimeni să iei 256 GB dacă ai nevoie de mai mult, dar cine înțelege ce înseamnă 8K nu va folosi oricum, iar cine nu, n-o să-și bată capul dacă nu intră destul film pe telefon – o să scadă rezoluția și aia e.

     (Citează)

  • Macar s-a renuntat la versiunea cu 128 GB, adica tot este un pas inainte.

     (Citează)

  • Apropo de slot de card, nu cred că se găsește microSD pe care să se poată scrie 8K. Dar dacă s-ar găsi, sunt sigur că s-ar înghesui lumea să dea 1-2 mii de lei pe un astfel de card.

     (Citează)

 2. The Leopards are hungry. They want to taste orc meat

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus