un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 25 ianuarie 2023

25 Jan 2023  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

Pe lângă: First Bank ar fi de vânzare. Ceea ce este normal, că este înființată de un fond de investiții care de fapt crește o afacere și o vinde pentru profitul investitorilor.

Pe lângă: lista nominalizărilor la Oscar.

    7 comentarii

  1. Bundle-ul e la precomanda de saptamana trecuta, nu prea are succes, daca mai e disponibil si acum.

    Apple, acei idioti care muta un icon, ascund pe altul, doar ca sa zica inca o zi ca au muncit.

    Este normal sa scada Logicrap, nu mai sunt in pandemie sa-si vanda prastiile lor de webcam-uri cu preturi de 3x mai mari.

      (Citează)

  2. Leak despre Samsung M53 5G

    E vorba despre leak-ul urmasului lui M53 5G (“M53 5G sequel”), probabil M54 5G.

      (Citează)

  3. android incepe sa blocheze in timp ce IOS trebuie sa dea voie la aplicatii din afara magazinului, la fel de ciudat cum au pus tunurile pe Iphone sa treaca la USB-C dar la laptop-uri nu au impus nici un fel de standardizare de port de incarcare, calm, am android.

      (Citează)

    • Aș zice că apogeul la Android a fost KitKat 4.4, de atunci tot mai restrictiv a devenit. Probabil în direcția asta se duc mereu lucrurile atunci când masa de utilizatori ți-e formată din idioți pe care trebuie să-i ții din scurt, altfel vin să ți se plângă că și-au virusat telefoanele instalând aplicații de descărcat memorie RAM de pe site-uri porno.

      Mesajul meu vizează atât iOS, cât și Android, așadar lăsați furcile jos.

        (Citează)

    • Orice aplicatie/produs adoptat in masa este folosita preponderent de utilizatori idioti prin simplul fapt ca in medie, oamenii sunt idioti. No way around it.

        (Citează)

  4. logitech a dat-o un pic in bara cu ignorarea modernicarii anumitor produse.
    doar un exemplu: celebrele boxe z906, suntem in 2023 si inca nu au bluetooth. Cu cat ii costa productia in plus sa ii puna un modul? Cu 3-4 dolari?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus