un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 18 ianuarie 2023

18 Jan 2023  ·

ȘTIRI  ·

18 comentarii

Mandalorian sezonul 3 vine pe 1 martie:

    18 comentarii

  1. Genius asta imi pare mie sau s-a cam bashit? Pe langa faptu ca au pus limita la comanda ptr transport gratuit, parca vin si greu produsele. Acu un an dadeai comanda azi si pana seara sau cel mult a doua zi sosea. Acu trec si 2 zile pana ajunge. Produse vandute de emag. Nu mai zic de alea vandute de altii, am o comanda data acu 5 zile, termen de livrare 23 ian.

      (Citează)

    • Nu ți se pare, așa este. eMag o baga mereu pe aia cu condițiile meteo, că a fost campanie de reduceri (voi aveți zilnic boșilor) și alte bălării de genul. Nu mai zic daca cumperi de la Nea Vasile PFA sau Magdalena Olga Lożynska Auto-Parts că îți vine produsul după o săptămână, de parcă îl iei de pe AliExpress.

        (Citează)

    • In ultima parte a anului trecut s-au dus in cap. Nu am avut nicio comandă ajunsă la timp, cel mai bun caz o zi întârziere, dar și 5 zile peste termenul inițial de livrare. In plus am învățat sa nu mai comand produse din gama frigidere -lazi frigorifice. Trei produse date retur pentru că au venit lovite. Toate astea ma fac să cred că problema e mai degrabă a curier.

        (Citează)

    • Ca sa nu mai vorbim de suportul groaznic de pe chat. Pe telefon se blochează, se închide singur, zici că e făcut intenționat ca sa renunți. I-am spus unuia sa verifice o comanda de 5 ori, el nu avea chef. Apoi i-am zis că vreau sa fiu sunat de cineva și bineînțeles că nu a mai revenit nimeni. Și ce dovadă sa ai ca el a scris că mă va suna cineva? Niciuna, pentru că nu se salvează nimic.

        (Citează)

    • Dubios, la mine aproape mereu imi ajunge a 2-a zi la Easybox daca e vorba de produs vandut de eMAG.

        (Citează)

  2. Mădălin:
    Ca sa nu mai vorbim de suportul groaznic de pe chat. Pe telefon se blochează, se închide singur, zici că e făcut intenționat ca sa renunți. I-am spus unuia sa verifice o comanda de 5 ori, el nu avea chef. Apoi i-am zis că vreau sa fiu sunat de cineva și bineînțeles că nu a mai revenit nimeni. Și ce dovadă sa ai ca el a scris că mă va suna cineva? Niciuna, pentru că nu se salvează nimic.

    Cu tot respectul pentru blogul asta dar multa UE pentru cei care au implementat si cei din conducere care au fost de acord cu chat-ul “robotic” de la emag. Eu in ultima vreme nici nu am mai comandat si ma gandesc bine daca voi mai prelungi abonamentul genius. Faptul ca nu poti salva conversatia si ramane agatata in neant e un caz de OPC.

      (Citează)

    • Subscriu, nici eu nu cred ca-mi mai prelungesc abonamentul Genius. Este deja bataie de joc cu termenul de livrare, f rar mai ajunge ceva a doua zi.

      Iar chat-ul ala, este cea mai ordinara mizeria. Ce vremuri cand sunai la call-center si apelul tau avea prioritate ca erai client Genius. Acum ai mumu, doar tariful care probabil mai creste.

        (Citează)

    • O singura data am avut nevoie sa comunic cu cineva si culmea am reusit cu chatu. In cateva minute am lamurit treaba.

        (Citează)

  3. Am comandat ieri un produs GENIUS vandut de eMAG si ma anunta ca ajunge vineri. Deci 3 zile in total. Da, am abonament Genius.

      (Citează)

  4. Luni a aparut pe HBO primul episod din The Last of Us. Mi se pare foarte bun. Il recomand.

      (Citează)

  5. Am (avut) experiente diverse cu Emag si Genius. Si mai bune si mai proaste.
    In vara trecuta, cand am reactivat Genius, aveau o campanie cu premii in bilete la Untold. Am castigat doua bilete. Le-am vandut, pentru ca nu aveam cum sa ajung la festival.
    Apoi, dupa cateva saptamani, am comandat niste alcool, dar nu puteam selecta livrarea la easybox. La niciun easybox, desi mai comandasem de multe ori aceleasi produse (sticle de alcool) cu livare la easybox. Ceva bug sau restrictie de-a lor pusa aiurea. Am dat un mail la suport, le-am explicat, le-am trimis print screenuri si ca bonus mi-au dat un voucher de valoarea platita pentru Genius.
    Am avut mai multe comenzi pt diferite maruntisuri/ciudatenii din marketplace, sellerii s-au miscat foate repede, livrare la easybox a doua/treia zi de la comanda.
    La fel si Emag, la unele comenzi. La altele, am asteptat cate o saptamana. Comanda de produse aflate in stoc, de dimensiuni mici – care incap in plic/cutie, platita cu cardul, livrare la easybox – nicio miscare timp de 4-5-7 zile.
    Ultima comanda a fost rapida. Un TV aflat la resigilate. Am comandat la ora 20, la 0:59 era predat curierului, a doua zi dupa amiaza am primit produsul.

      (Citează)

    • Nu pot trimite in easybox produse la care e o limita minima de varsta.

        (Citează)

    • @Cosmin, care este diferenta intre livrarea la EasyBox si livrarea prin curier pentru produse alcoolice. Se presupune ca se face o verificare a varstei de catre curier? Si daca da, de unde stie acesta care colete contin alcool si care nu?

        (Citează)

  6. Cosmin:
    Nu pot trimite in easybox produse la care e o limita minima de varsta.

    Am cumparat de multe ori alcool cu livrare la easybox. Apoi, la o comanda nu se mai putea pentru ca era vreun bug sau ceva restrictie idioata. Si acum se poate, saptamana asta am ridicat de la easybox o sticla de rom livrata de emag.
    Alta data nu puteam selecta easybox pestru o sticluta de vitamina C pentru copii. Cica produsul nu poate fi livrat la easybox, desi cu o luna in urma se livrase fara probleme. Livrarea la posta era disponibila. Nu era o problema cu easyboxurile, ca pentru alte produse puteam alege easyboxul. Dar cateva zile mai tarziu am putut comanda vitamina la easybox.

      (Citează)

  7. Se duce dracu și Whirpool dacă intră turcaleții acolo…

      (Citează)

  8. Am facut acum update la netflix app. The same.
    Astept ziua cand vor veni ratingurile la filme si cand topurile vor fi pe bune, nu impinse de algoritm. Pana atunci ramane cea mai proasta aplicatie de streaming.

      (Citează)

    • eu astept un banal buton de seen = vazut
      pe netflix, d+, hbo
      acum niste ani la hbo si netflix le-am si scris despre seen si alte idei .. raspuns .. analizam .. dam mai departe .. in cel mai scurt timp .. raspuns tipic copy paste

      iar pentru shuffle la lista mea in netflix numai capuri in gura i-as da celui responsabil
      (pun un film in lista, dupa ceva timp ma astept sa fie ultimul cind vreau sa il vad dar nu mai e acolo ci undeva in lista .. ca sa para mai multe)

      o armata de oameni, ditamai, firma si aplicatii atit de slabe ..
      in d+ parca nu poti seta marime si culoare font titrare care pe telefon e cam mica, chestii banale si uzuale .. dar nu-i bai, daca are material design, dark theme, faci din 5 clickuri ce puteai inainte din unul sau doua, totul e perfect ..
      s-au timpit de tot .. script kiddie astia, tineri si iubitori de framework-uri
      sa fie acolo la kil, altceva nu mai conteaza ..
      (sau nah, oi fi eu un programator si itist batrin si expirat)

        (Citează)

  9. Am Vouchere cacalau Maria ta din partea emag pentru întârzieri cauzate de curier, vreme, campanii etc. Nu mă plâng însă dacă tot promiți că livrezi rapid, fă-o!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus