un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 28 decembrie 2022

28 Dec 2022  ·

ȘTIRI  ·

14 comentarii

    14 comentarii

  1. La ce preturi are seria S22, binenteles ca nu au mers vanzarile… Urmaresc un S22+ de 2 luni si nu ma lipesc de nici o oferta… Sa nu mai zic ca nici la operatorii de telefonie mobila nu gasesti discounturi.

      (Citează)

    • Nu stiu daca preturile pentru S22 au fost atat de mari. Chiar si in articol scrie ca au fost doar cu 2% mai mari decat la generatia anterioara, in conditiile in care Apple a marit cu 7% preturile.

      Ce ma surprinde pe mine este ca toti cei care cereau ca Samsung sa renunte la ecranele curbate nu prea sa inghesuie sa le cumpere acum ca au primit ce si-au dorit.

        (Citează)

    • Să cumperi un telefon cu Exynos este ca și cum ai cere să primești țeapă 😂, nici gratis nu mi-ar trebui.

        (Citează)

    • Doar ca telefonul ala “prost” cu Exynos este mai bun decat toate telefoanele de pe piata cu Snapdragon (cu exceptia Samsung cu Snapdragon).

        (Citează)

    • Mai bun la ce? Camera nu e mai buna, incarcarea nu e mai rapida, bateria nu tine mai mult…

        (Citează)

    • @Gaelex, spune-mi te rog un telefon cu Android care este mai bun per total decat Samsung S22 Ultra.

        (Citează)

    • Andrei G:
      Nu stiu daca preturile pentru S22 au fost atat de mari. Chiar si in articol scrie ca au fost doar cu 2% mai mari decat la generatia anterioara, in conditiile in care Apple a marit cu 7% preturile.

      Ce ma surprinde pe mine este ca toti cei care cereau ca Samsung sa renunte la ecranele curbate nu prea sa inghesuie sa le cumpere acum ca au primit ce si-au dorit.

      Au fost doar cu 2% mai mari, dar poate fix asta a facut ca lumea sa se duca spre alte modele. la iOS ai Iphone si atat, la android slava domnului, ai de unde alege.

      Intrebarea mai importanta unde au vazut ei ca e cea mai mare scadere. Ca daca e Europa, dupa tot “exinos e la fel dar din 202X trecem pe snapdragon pentru toate pietele” e si normal sa si-o ia.

        (Citează)

    • Au facut altii deja lista de alternative: https://www.gsmarena.com/smartphone_buyers_guide-review-2036.php

      Plus Sony Xperia 1 IV, Motorola Edge 30 Ultra si de pe la Xiaomi se gasesc

        (Citează)

    • Asa pot sa ma uit si eu pe clasament. Eram doar curios care consideri tu ca este telefonul cu camera, viteza de incarcare si baterie mai bune decat Samsung S22 Ultra.

        (Citează)

    • Claudiu:
      Să cumperi un telefon cu Exynos este ca și cum ai cere să primești țeapă 😂, nici gratis nu mi-ar trebui.

      De ce? Folosesc telefoane cu Exynos de multă vreme și nu am nici o problemă cu ele.

      Poate nu ai observat că și SD 8 Gen 1 este considerat un fail. Intră atât de rapid în throttling încât cele 20 de secunde în care are performanță mai mare în single-core nu mai contează.

        (Citează)

  2. am s22 si sunt foarte multumit de el.
    am mai avut s10 care e trecut pe post de rezerva, multimedia in masina si hotspot temporar.
    am folosit o perioada oneplus nord cu snapdragon si nu era peste s10
    nu inteleg mania cu snapdragon.
    exista la noi pe piata s21 fe cu snapdragon. nu am auzit sa se inghesuie lumea pentru el.

      (Citează)

    • 95% dintre oameni nu inteleg diferenta dintre ele, nu ar putea face diferenta intre 2 telefoane identice dar cu procesoarele diferite. Dar au auzit ceva si repeta acelasi lucru.

        (Citează)

    • Cred ca aia 95% nici nu stiu cum sa afle ce procesor au daca le dai telefonul in mana.

        (Citează)

    • Andrei G:
      Cred ca aia 95% nici nu stiu cum sa afle ce procesor au daca le dai telefonul in mana.

      Pentru că nu le pasă. Contează să aibă o experiență fără lag sau încetinire în orice aplicație, iar asta primesc acum inclusiv cu chipseturi mid-range spre high.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus