un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 20 decembrie 2022

20 Dec 2022  ·

ȘTIRI  ·

8 comentarii

  8 comentarii

 1. protip: cartea lui trevor noah e narata de el pe audible.

    (Citează)

 2. Ca o informatie, azi am reusit sa comand de pe Amazon.de un Kindle Paperwhite (2021) cu livrare in Romania si au si ceva reducere la cel fara reclame (132€=650 lei cu transport).
  De obicei imi zicea ca nu livreaza Kindle-uri in RO.

    (Citează)

  • Livreaza de ani de zile multe variante de Kindle din Germania direct, doar sa alegi din cele fara publicitate. Cu Oasis vad ca insista sa nu trimita la noi.

     (Citează)

 3. Intre timp s-a terminat si votul pentru ramanerea/plecarea lui Musk de la conducerea Twitter. Asteptam sa anunte urmatorul CEO.

  PS: oare crede cineva ca rezultatul votului nu era cunoscut dinainte?

    (Citează)

 4. (nu e despre tehnologie, dar mi se pare știrea zilei)

  Harcea și cu Parcea taie porcul – Viorel Ilișoi https://viorelilisoi.ro/harcea-si-cu-parcea-taie-porcul/

  E ziua de Ignat. Vine mama de dimineață, trage de noi:

  – Hai, băieți, scularea! Azi tăiem porcul.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus