un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 19 decembrie 2022

19 Dec 2022  ·

ȘTIRI  ·

14 comentarii

Pe lângă: numărul românilor cu depozite de peste 100.000 de euro a crescut cu 8.084 în anul trecut și se apropie de 60.000.

    14 comentarii

  1. Cred ca e un an de cand am luat de pe aliexpress priza identica in privinta aspectului si specificatiilor, la mai putin de jumatate din pret – si erau incluse transport si TVA.

    Dar nah, trebuie sa traiasca de undeva si reprezentanta TP-Link Romania.

    A aparut pe eMAG tableta Lenovo P11 Pro 2nd Gen, cand functioneaza corect este cea mai buna tableta in banii respectivi.

      (Citează)

    • Doar 150 de lei o priza. Doamne fere’….

        (Citează)

    • Eu folosesc Sonoff S20/S26. Am luat doua, una din ele am folosit-o prin casa la diverse, pana careva a apasat aiurea butonul de pe ea, n-am reusit sa o fac sa mai mearga.

      A doua a mers doua veri non stop afara, conectata la pompa de la piscina, la cateva ore pornea pompa o jumatate de ora. Acum e afara, la instalatia de pe terasa, sa nu mearga aiurea. Aplicatia e usor de folosit si odata configurata nu o mai pornesti. O sa mai iau una, sa am backup.

      Am luat mai demult si una Gosund, pe aia am pus-o la instalatia de brad, ca ma enerveaza aplicatia lor, merge in continuu si afiseaza o notificare despre asta, asa ca trebuie force stop dupa folosire.

        (Citează)

    • Si eu ma intrebam de ce sunt atat de scumpe prizele astea. Adica inclusiv la Tp-Link poti sa cumperi un router wireless la 60-70 de lei.

        (Citează)

    • Ce-i drept, priza asta pare mica, ma intreb daca poti baga doua de-astea intr-o priza dubla, ca daca nu, degeaba e mica.

        (Citează)

    • Daca este o priza dubla un pic mai aerisita, da, cred ca incap 2 una langa cealalta, dar nu dau 300 de lei ca sa aflu. Chit ca se pot face retur, nu am chef sa fac eu experimente pentru TP-Link si eMAG, ca sa le rezulte lor vanzare.

        (Citează)

    • Sunt multe prize smart. Mai important este sa ai același model în toată casă, că sa folosești o singură aplicație și cu scenarii de control, și să fie și o firmă care nu dispare din piață.

        (Citează)

    • Andrei G:
      Si eu ma intrebam de ce sunt atat de scumpe prizele astea. Adica inclusiv la Tp-Link poti sa cumperi un router wireless la 60-70 de lei.

      Doar alea, că alte prize Tapo sunt 50 de lei.

        (Citează)

  2. “Un nou tip de priză inteligentă Tapo.”

    Asta e copie 100% a celei de la Aqara :))) Chiar si pretul e acelasi :)))
    China rulz

      (Citează)

  3. Cologne?

      (Citează)

  4. Si nu doar Oracle, compania la care lucrez a decis la fel, renunta la un sfert din etaj, probabil mai sunt multe.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus