un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 12 decembrie 2022

12 Dec 2022  ·

ȘTIRI  ·

13 comentarii

Pe lângă: Black Adam intră pe HBO Max pe 16 decembrie. Să sperăm că și la noi.

Xiaomi 13 Pro pare foarte bune in specificații. Cel mai rapid procesor al momentului, stocare UFS 4.0, trei camere de 50 Mpx, dintre care una cu senzor de 1 inch, baterie de 4.800 mAh cu încărcare la 120 W. Arată și ca un telefon serios, în ciuda plitei de inducție de pe spate.

Sunt mai interesant de noul MIUI 14, pentru că punctul slab (foarte slab) al telefoanelor Xiaomi a fost mereu software-ul, cu care eu nu m-aș putea obișnui.

    13 comentarii

  1. Nu doar pe iOS este mai scump, ci și pe Android, având același comision de 30%. Doar că pe Android nu s-a lansat Twitter Blue și cine știe dacă o să se lanseze — din nou, ca de fiecare dată, dezvoltării se ocupă de iOS mai întâi.

      (Citează)

  2. Pai eu am vazut Black Adam deja. Si chiar mi-a placut, desi nu-mi plac de obicei filmele cu supereroi.

    Filmul se gaseste la calitate foarte buna, nu vad rostul sa astepti dupa HBO.

    Despre MIUI, tocmai mi-am luat un Xiaomi ieftin (redmi 10), mi se pare foarte simplu de folosit softul lor. Nu stiu de ce sustii ca e punctul slab la Xiaomi.

      (Citează)

    • Unde il gasesti sa il cumperi legal?Sau ai fost la cinema?

        (Citează)

    • Este pe diverse site-uri unde se poate urmari in playerele lor, deci nu se considera ca piratezi, nu descarci nimic, nu ai treaba cu torentii. La fel cum poti vedea filme pe Youtube, si tot ce tine de aspectele legale este treaba uploaderului. Tu, ca simplu spectator, esti 100% in regula.

        (Citează)

  3. Nu prea inteleg asta cu : nu m-as putea obisnui niciodata cu interfata…
    Unii dintre noi au interfata cu linie de comanda (nu pe telefon, ce e drept), ce kkt e asa de grav la MIUI ? Nu e tot Android?
    La o adica se poate folosi alta interfata.

      (Citează)

    • Daca nu ai de ales, te obisnuiesti cu orice tip de interfata. Dar daca platesti 1000 de euro pe un telefon, parca ai vrea sa nu fie nevoie sa te multumesti cu ceva ce ti se pare inferior ca experienta de utilizare.

        (Citează)

  4. Black Adam gassti pe toate site-urile , subtitrat , bla, bla. O porcarie mai mare, mai rar. Fumeaza americanii astia tigara asta cu super eroi facuti din orice pana se ard de la chistoc la degete…

      (Citează)

  5. Andrei G:
    Daca nu ai de ales, te obisnuiesti cu orice tip de interfata. Dar daca platesti 1000 de euro pe un telefon, parca ai vrea sa nu fie nevoie sa te multumesti cu ceva ce ti se pare inferior ca experienta de utilizare.

    Cuvintele cheie acolo “ti se pare”.

    Pentru mine interfata de pe dispozitivele Apple a fost mereu “peste mana”, dar te obisnuiesti cu orice.
    Pentru altii este cea mai buna.

      (Citează)

  6. Nu inteleg cum e cresterea aceea de la 4000 de caractere la 280…

      (Citează)

  7. colectionarul

    12/12/2022 la 3:23 PM

    Kopa_Kopan:

    Despre MIUI, tocmai mi-am luat un Xiaomi ieftin (redmi 10), mi se pare foarte simplu de folosit softul lor. Nu stiu de ce sustii ca e punctul slab la Xiaomi.

    Mai asteapta putin sa inceapa bug-urile, iti spune un fost utilizator de Xiaomi Mi 10T

      (Citează)

  8. – Xiaomi 13 Pro pare foarte bune
    – plitei de inducție…
    – Sunt mai interesant de noul…

    ti-ai pus AI-ul sa scrie articole?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus