un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Crăciun fericit! Petrecere frumoasă!

25 Dec 2022  ·

GÂNDURI  ·

17 comentarii

Crăciun fericit tuturor! Petrecere frumoasă, sărbători fericite și zile liniștite. Să vă fie salata boeuf bună, cozonacii pufoși și bine crescuți, iar paharele pline de băutura voastră preferată!

Vă mulțumesc tuturor pentru că mă urmăriți aici pe blog. Voi îl faceți mișto. Sărbătorile sunt însă un moment bun pentru a sta departe de Internet și bloguri și mai aproape de oamenii din jurul vostru, așa că vă rog să faceți asta.

Ca un scurt detaliu, urmează aici articolul tradițional de duminică, iar în zilele următoare vor fi câteva oldies-but-goldies din trecut și vedem ce altceva mai intră.

Între timp, însă, sper că Moșul v-a adus toate cele visate. Matilda și  cu mine vă urăm petrecere frumoasă alături de prieteni, familie și persoanele iubite. Să ne vedem sănătoși și cu forțe noi pe blog, când s-o întâmpla asta.

 

  17 comentarii

 1. Crăciun fericit, Sărbători cu pace!

    (Citează)

 2. Craciun fericit si voua.

    (Citează)

 3. Multumim, la fel :)

  Sa ne vedem sanatosi la anu’

    (Citează)

 4. Crăciun fericit și sănătate!

    (Citează)

 5. Crăciun fericit, tuturor! Numai bine! Săntate și bucurii!

    (Citează)

 6. Sarbatori linistite.

    (Citează)

 7. Craciun fericit !

    (Citează)

 8. Craciun fericit si multa enrgie sa te bucuri de cea mica.

    (Citează)

 9. De cand a devenit salata aia mancare traditionala de Craciun? Parca i-a apucat anul asta pe toti de pe net cu salata de boeuf. In copilaria mea (ca de atunci nu am mai mancat) era o chestie de evrniment festiv, nu neaparat de Craciun. Putea bine mersi sa lipseasca de la Craciun dar sa fie la zile de nastere. Sau intr-o zi aleatorie.
  Iar anii trecuti toti o priveau ca o relicva din comunism, cel mult anii ’90.
  Craciun Fericit cu sarmale, caltabosi, cozonac, burgeri, saorme etc. :)

    (Citează)

 10. Sarbatori frumoase si La Multi Ani!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus