un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 7 noiembrie 2022

7 Nov 2022  ·

ȘTIRI  ·

8 comentarii

  8 comentarii

 1. E amuzanta asta cu BMW-urile aproape perfecte. In era super tehnologizarii masinilor, in care ai un milion de chestii care se pot deregla/defecta, e putin cam mult sa pretinzi ca o masina pe care cu siguranta vei fi nevoit sa o duci periodic la reprezentanta pt resoftare, reglaje fine etc. ar fi aproape perfecta.

    (Citează)

 2. Mi se pare atat de dubioasa afacerea CryptoDATA. Cand vorbesti de securitate trebuie sa poti arata niste audituri independente, sa ai niste certificari, ori ei doar vorbesc de securitate fara sa isi sustina afirmatiile in niciun fel.

  Sper totusi sa fie o companie similara cu ANOM si in spate sa fie Europol sau ceva similar.

    (Citează)

  • Se vor unicorn si vorbesc despre IPO cand ei au cifra de afaceri de sub 2 milioane euro/an si niste aplicatii de care n-a auzit nimeni…

   Chiar ca e ceva dubios.

     (Citează)

 3. Anda:
  E amuzanta asta cu BMW-urile aproape perfecte. In era super tehnologizarii masinilor, in care ai un milion de chestii care se pot deregla/defecta, e putin cam mult sa pretinzi ca o masina pe care cu siguranta vei fi nevoit sa o duci periodic la reprezentanta pt resoftare, reglaje fine etc. ar fi aproape perfecta.

  Poate sa fie perfecta ca masina, dar la cat de oribila mi se pare…nu sunt deloc curios de ea :))

    (Citează)

 4. Se apropie Cupa Mondiala de fotbal. Mai organizezi cumva un joc de predictor?

    (Citează)

 5. Pe mine mă amuză ideea Apple. Cum să schimbi comanda care e foarte ușor de identificat de către software cu una generică? Dacă un utilizator de iPhone vorbește cu cineva și telefonul aude Siri, apare imediat asistentul. O să fie multe false positives dacă Apple face asta.

  M-aș băga și eu la ghicit rezultate din World Cup 2022.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus