un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 28 noiembrie 2022

28 Nov 2022  ·

ȘTIRI  ·

13 comentarii

Pe lângă: proteste în China împotriva politicii zero-covid, inclusiv cu scandări împotriva partidului și președintelui.

    13 comentarii

  1. Incepe sa explodeze si mamaliga chinezeasca, nu e doar neobisnuit ca sunt proteste ci mai ales ca scapa stiri despre asta in afara tarii.

      (Citează)

  2. Destul de penibili astia de la flip. Mii de review-uri de 5 stele, ca pe magazinele online care vand chestii dubioase. Iar daca te uiti la oferta, slabuta.

      (Citează)

  3. De ceva timp încoace găsești telefoane super OK la 600-800 lei.
    Nu văd de ce și-ar lua cineva telefon second-hand când se găsesc telefoane bune, cu baterii de capacitate mare, ecrane full-hd, memorie ok la 800 lei.

      (Citează)

    • Pentru ca experienta de utilizare la un telefon de 600-800 de lei este foarte proasta. Ai ecran full-hd, dar luminozitatea este scazuta si culorile sterse. In plus, in cele mai multe cazuri, touchscreen-ul raspunde foarte greu la comenzi, avand un lag sesizabil.

        (Citează)

    • Pentru ca prefera sa aiba un flagship vechi de 2 ani decat un midrange de anul asta, si mai sunt acei oameni care nu isi permit ultimul model de iphone si il cumpara pe ala echi second hand ca fara mar pe telefon esti exclus din trib.

        (Citează)

  4. Flip – niște țepari. Mi-au oferit 20 de lei pentru un Iphone SE cu probleme la portul/mufă (cum îi spune) de încărcare, o mică zgârietură pe folia de sticlă de protecție și o ciupitură pe rama de aluminiu.

      (Citează)

    • Si n-au vrut sa ti-l dea inapoi sau cum? inteleg ca ti-au facut o oferta care nu ti-a convenit. Banuiesc ca ti-ai luat telefonul si le-ai zis sa-si bage oferta in cur, unde e teapa?

        (Citează)

    • @Clarks, ca sa ne facem o idee, cu cat ai vandut telefonul pana la urma?

        (Citează)

    • Pai la cat i-au oferit, putea sa-l arunce si la canal, ca era mai castigat.
      @add, nu e teapa, dar e o carte de vizita pentru unii care se preting a fi miezul din kurtos in materie de telefoane second.

        (Citează)

    • iPhone SE 2016? Văd că pe OLX se vând și cu 300 de lei. Cele de 16 GB. Nu le iau apărarea, dar acum depinde și la ce te referi prin “probleme la mufa de încărcare”. Dacă nu încărca deloc și trebuia schimbată probabil au considerat că nu merită bătaia de cap să o schimbe sau nu renta dacă ți-ar fi oferit mai mult de 20 de lei. Din nou, nu le iau apărarea. Dar în cazul de față, dată fiind problema pe care o reclami și vechimea telefonului….

        (Citează)

  5. Andrei G:
    Pentru ca experienta de utilizare la un telefon de 600-800 de lei este foarte proasta. Ai ecran full-hd, dar luminozitatea este scazuta si culorile sterse. In plus, in cele mai multe cazuri, touchscreen-ul raspunde foarte greu la comenzi, avand un lag sesizabil.

    cam in gama de pret 1500 gasesti un telefon decent

      (Citează)

    • Tot in gama aceasta de pret gasesti si un Samsung S10 Plus care este un telefon foarte bun, nu doar decent.
      Sunt multe dicutii pe tema midrange nou vs flaghship second hand si concluzia generala este ca totul depinde foarte mult de persoana si de modul in care utilizeaza telefonul.

      De exemplu, tu ce telefon folosesti acum?

        (Citează)

  6. Japonia a construit o navă spațială propulsată cu aburi
    https://www.theregister.com/2022/11/28/asia_tech_news_brief/

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus