un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 25 noiembrie 2022

25 Nov 2022  ·

ȘTIRI  ·

13 comentarii

Slow news day, că a fost Thanksgiving. Oficial astăzi este Black Friday la americani, deci uitați-vă și pe Amazon, Threadless sau ce alte site-uri mai urmăriți pe acolo.

Pe lângă: record de covid în China, peste 31.000 de cazuri miercuri. Probabil se închide totul și sunt sudate ușile de ieșire din apartamente.

    13 comentarii

  1. Știrea legată de faptul că Apple ar putea cumpăra Manchester United este falsă: https://www.macrumors.com/2022/11/24/apple-not-planning-to-buy-manchester-united/

      (Citează)

  2. Mie imi place cum se descurca Musk cu Twitterul. A scapat de stangistii gretosi care infestasera reteaua (stiti voi, aia care te banau instant daca spuneai ca barbatii sunt diferiti de femei sau ca negrii comit cele mai multe nenorociri in SUA), acum isi cauta oameni seriosi. Am vazut ca s-a incercat prin presa o smecherie cu niste fente de genul: haos provocat de Musk, da oameni afara apoi angajeaza altii. Pai e normal sa faca asta. Omul a cumparat Twitter tocmai ca sa-l schimbe, nu sa pastreze cloaca veche.

      (Citează)

    • Nimeni, dar absolut nimeni, nu a fost banat degeaba pe Twitter. Toti si-au meritat-o. Si daca idiotii care au stat pe bara, o sa inceapa sa faca ce au facut si pana acum, nu-i vad bine investia aluia. Twitter era o plaforma serioasa, daca Musk vrea sa o transforme in 4Chan, sa fie sanatos. O sa ramana cu 1 milion de conturi, 90% inactive.

        (Citează)

    • @Anonim

      Exact asta ar spune un stangist woke dobitoc

        (Citează)

  3. Nimeni de la Twitter nu și a dat demisia ci a fost concediat, e o diferența majora.
    Dacă iei dădeau demisia atunci Musk putea angaja pe alți în locul lor.
    Dacă în schimb au fost concediați el nu mai are voie sa angajeze alți oameni pe aceeași poziție pana nu ii reangajează pe cei concediați. Deci va trebui sa închidă sucursala din Belgia. Pe langa asta va trebui sa le plătească salarii compensatorii (la demisie nu se întâmplă asta).

      (Citează)

  4. Chienzii se folosesc de covid ca să altceva…
    31.000 cazuri de Covid in China inseamna 425 cazuri in Romania (raportat la numarul populatiei). De ce așa isterie?!
    Inteleg, vaccin, teste, mască… dar să te țină în casă pentru că e un caz de covid la blocul vecin… deja e de Orwell.

      (Citează)

    • Asta inseamna dictatura. Telefonul fara fir. Adica ala mare zice “nu mai intereseaza, luati masuri ca pana saptamana viitoare sa nu mai fie niciun caz!” Astia de sub el, ca sa nu isi piarda scaunul (poate si capul), incep sa faca exces de zel, pana se ajunge la situatii complet absurde.

        (Citează)

    • Înseamnă că n-ai fost prin China în timpul pandemiei reale…

        (Citează)

  5. Pana la Amazon de SUA, Amazon.de a facut vanzare de dulciuri Lindt, pantofi Skechers si alte nimicuri, iar Amazon.co.uk de haine Berghaus si tastatura Corsair.

    Mi se pare aberant acel deposit fee pentru taxe cand iau de pe UK, dar sunt unele produse pe care doar de acolo le pot lua.

    Au tot felul de oferte bune si tentante pe toate magazinele Amazon din UE, plus ca returul este acum mult mai simplu, se face gratis prin locatii Cargus.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus