un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Star Wars: Squadrons este gratuit pe Epic Games

25 Nov 2022  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

Star Wars: Squadrons este jocul oferit gratuit pe Epic Store în această perioadă. Dacă vă plac luptele cu navete și dogfighting în spațiu, luați-l, este bun.

De fapt aș putea spune că este foarte bun, un succesor adevărat pentru TIE Fighter-ul acela foarte vechi pe care l-am jucat de-l știam pe de rost. Squadron are, din păcate, o campanie single-player destul de scurtă în care joci și cu rebelii, și cu imperialii, dar este bine făcut în acest sens, sunt misiuni diverse, nave uriașe șamd. Nu vă așteptați la amploarea lui Freespace 2 în space combat, dar eu am dat bani pe joc acum un an sau doi și nu am regretat asta. Luat gratis, chiar este o afacere bună.

Campania single-player este scurta pentru că jocul este în primul rând multi-player. Puteți să vă imaginați un fel de Star Wars Battlefront în spațiu, sunt două echipa de piloți care se înfruntă în 5 vs 5 în diverse tipuri de misiuni. Acum că jocul este oferit gratuit, probabil vor fi mulți jucători în el, ceea ce ar trebui sa ducă la meciuri echilibrate și entertaining.

  4 comentarii

 1. sold!

    (Citează)

 2. “Luat gratis, chiar este o afacere bună”

  Cred și probabil că o să îl iau. Dar asta mi-a adus aminte de cel mai tare review al unui joc (nu mai țin minte ce joc) pe care l-am citit vreodată: “I got this for free. I want my free back.”

    (Citează)

 3. Mulțumesc!

    (Citează)

 4. Luat. E la liber pana pe 1

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus