un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 17 noiembrie 2022

17 Nov 2022  ·

ȘTIRI  ·

14 comentarii

    14 comentarii

  1. Aia cu logoul devine moda. Si renault a trecut la asa ceva.

      (Citează)

    • Sper ca nu va fi si in Prius, pe bancheta, sentimentul de sicriu din CHR.

        (Citează)

    • Toți vor trece ca sa ascundă radarul de coliziune acolo, care a devenit obligatoriu… Logoul capătă astfel dublu rol și reduci din costuri și greutate…

        (Citează)

  2. “Cardul devine obligatoriu pentru toți comercianții care încasează anual mai mult de 50.000 de lei în numerar”. – adica pentru toti, inclusiv buticarii.

      (Citează)

    • Oarecum. Am un buticar la un parter de bloc el nu da bon niciodata deci nu atinge acea suma. Nu oficial. Ca el sunt probabil zeci de mii in toată tara.

        (Citează)

    • La covrigaria Best Patiser de la Eroii Revolutiei unii vanzatori nici macar nu stiu cum se emite bon fiscal pentru toate produsele. Ultima data cand am cerut era ora 13:00 si am primit bonul cu numarul 3. Asta in conditiile in care acolo este mereu coada.

        (Citează)

  3. Imi place noul design de la Prius

      (Citează)

  4. După 25 de ani, au reușit să facă Priusul să arate a mașină.

      (Citează)

    • Da, e ca o babă rujată cînd te uiți sub capotă…

        (Citează)

    • Are cineva idee de ce nu e pe pagina Toyota Romania? Modeluyl anterior, ma refer. Eu nu am mai urmarit oferta Toyota, dar Priusul nu se mai facea, nu se vinde la noi sau care e faza?

        (Citează)

    • A fost on and off in oferta, acum 5-6 ani cand cautam eu masina nu aveau, dar acum vreo 2-3 ani am vazut reclame pe facebook de la Toyota Romania, deci presupun ca o si vindeau. Cred ca pur si simplu nu reusesc sa faca destul de multe incat sa le mentina in oferta in tarile astea cu volume mici, si se concentreaza pe vestul europei. Probabil cu ultima criza de stocuri au renuntat de tot sa o mai puna in oferta

        (Citează)

  5. Marinel:
    Da, e ca o babă rujată cînd te uiți sub capotă…

    Mașină de oraș cu peste 200 CP. Se ține bine baba. Alții fac GTI, plm, și au 200CP. In rest e plin de Mercedes și BMW-uri cu nici 200 CP care nu sunt mașini de oraș.

      (Citează)

  6. Salvat TP-Link-ul (am mai tot cautat wire-free bune fara succes).
    Doar ca “Operating Temperature:-20℃~45℃” nu prea se potriveste la noi mereu pt exterior.

      (Citează)

  7. Toate mașinile astea arată ca din filmele SF.
    Până le sui pe o bordură prin capitală :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus