un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 15 noiembrie 2022

15 Nov 2022  ·

ȘTIRI  ·

14 comentarii

 

    14 comentarii

  1. Era nevoie să se convingă și admiratorii crypto ce bună afacere este bitcoiul și celelalte…

      (Citează)

    • Imi place ca macar au disparut toti cei care spuneau ca noi restul suntem niste prosti si nu intelegem cat de utile sunt criptomonedele si cum sunt o multime de proiecte de viitor care nu vor putea functiona decat pe tehnologia blockchain.

      Intre timp s-au cam lamurit toti ca blockchain-ul ca tehnologie este interesanta, dar ca necesita mult prea multe resurse pentru a fi eficienta daca o aplici la scara larga.

        (Citează)

    • Nu mor caii când vor câinii. S-au „convins” cei care au aruncat un ochi acum 2 ani și au crezut că se fac bani ușor. Și au dispărut ăia care îi antrenau pe cei care au aruncat un ochi în ultimii 2 ani.

      Despre variațiile astea se vorbește de ceva timp, dacă urmăreai fenomenul nu-ți suna a apocalipsă. E ca și cum ai spune că dacă te-ai ars cu Game Stop nu mai cumperi acțiuni. Dar la noi trebuie să fie tot timpul concluzii la modul absolut, deci da, unii s-au convins, alții au dispărut, merg lucrurile înainte.

        (Citează)

    • @dam167, sincer, nu am inteles nimic.
      Este un fel de: “O sa vezi tu ce bine o sa fie in viitor. Crypto rupe, dar nu as putea sa-ti spun la ce anume, ca nu inteleg nici eu.”

        (Citează)

    • @Andrei G: n-ai înțeles pentru că vrei de acum să fie bătut în cuie dacă va fi bine sau rău – nu poate nimeni să-ți spună asta cu certitudine. Există doar speculații și previziuni, iar cei ce se implică serios în asta nu trag concluzii radicale la fiecare variație majoră.

      Deci „s-au cam lămurit toți” e percepția ta, nu cred că are vreun fundament statistic – din ce văd eu, pentru unii e doar another day at the office toată apocalipsa asta a crypto.

        (Citează)

  2. Tare asta cu Jeff Bezos, a hămălit oamenii, acum hămălește la alții care abia trăiesc de pe o zi pe alta și le distruge sănătatea, așa face o tonă de bani pe care apoi o donează altora.
    Este clar dc nu prea au drepturi si si contracte de munca avantajoase, trebuie controlați și manipulați.

      (Citează)

  3. Bineînțeles că ție că doar cade casa pe tine și ultima dată când ai mâncat pe săturate a fost de Crăciunul trecut. Nici nu cred că există persoană mai săracă decât tine pe lume.

      (Citează)

    • La modul serios si realist, eu nu mi-as dori averea lui. Adica sigur, un milion, doua, cinci sunt mai mult decat binevenite. Dar sa ajungi dintr-o data in primii 5 cei mai bogati oameni ai planetei? Bataia de cap aferenta chiar nu merita.

        (Citează)

    • Si ce te-ar impiedica sa donezi 99% din bani si sa ramai cu cateva zeci de milioane?

        (Citează)

    • Andrei, pai nu stiu daca e chiar asa simplu: “Buna ziua. Am si eu vreo suta si ceva de miliarde de dolari, pot sa vi le las la casierie cand ies?”

        (Citează)

    • “Buna ziua, sunteti firma de avocatura X. Va dau si eu 2 milioane de dolari si va fac imputernicire sa va ocupati cu donarea a 100 de miliarde catre diverse fundatii. Puteti sa le alegeti voi, nu am pretentii, doar sa ma anuntati cand terminati.”

        (Citează)

    • Ok, sa inteleg ca faptul ca tu si toate rudele tale nu ati mai putea sa mergeti nicaieri fara garzi de corp si fara sa fiti hartuiti de paparazzi pt restul vietii, nu te deranjeaza.

        (Citează)

    • @Anda: analizând pro și contra, până la urmă ai prefera să fii bogat decât sărac. Poate nu atât de bogat încât să fii mereu în atenția tuturor. Într-adevăr, poate nu-ți priește o plimbare prin Roma dacă nu poți lua și tu o înghețată pentru că vor 300 de oameni să facă poză cu tine, să le dai bani sau să te înjure.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus