un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 21 noiembrie 2022

21 Nov 2022  ·

ȘTIRI  ·

15 comentarii

 

Pe lângă: vaccinul anti-covid adaptat la Omicron sosește la final de noiembrie.

  15 comentarii

 1. Total Recall avea taxiu autonom… ce film a fost ala, Arnold Schwarzenegger intr-un rol foarte bun si prima aparitie memorabila a lui Sharon Stone.

    (Citează)

 2. Nici eu nu știam de z-library. Mă chinuiam ca fraieru’ pe torente.

  Am aflat de aici https://torrentfreak.com/annas-archive-opens-the-door-to-z-library-and-other-pirate-libraries-221118/

    (Citează)

  • Bine, tot acum am aflat și că sunt ruși, așa că nu cred că “serveam”.
   Nu neapărat din cauza războiului, dar mă cam feresc să intru pe site-uri darnice rusești.

     (Citează)

  • Mulțumesc de link. M-a lovit din plin închiderea z-library. Universitățile nu au abonament peste tot, în plus z-library îți permitea să cauți inclusiv în textul cărților. Când americanilor le mor zilnic copii împușcați mi se pare cam de rahat să se lege de pirateria dintr-un site de cărți. Dar deh, să îi ții pe oamenii săraci proști pare obiectivul principal acolo. Citeam pe undeva că și în închisori au limitat foarte mult accesul la cărți, probabil cel mai rău lucru pe care îl poate face un condamnat e să citească.
   Încă o dată mersi de link.

     (Citează)

  • N-aș zice că vor să-i țină pe oameni proști, ci doar vor ca banii să ajungă la autorii cărților.

     (Citează)

 3. Există și la o “comoara”, fosta “forum Romania inedit” transformata in “Romania fan forum” unde găsesc cărțile SF preferate , traduse din anii ’60 încoace, ce nu le mai “neam” in vreun anticariat (online , că nu știu dacă mai există fizic).
  Păstrez un dispreț și o profundă ura pentru actualii “vechili” de la adunatura ” Nemira” , ce au “sfârtecat” literalmente fosta colecție “Nautilus”…

    (Citează)

 4. George:
  Există și la o “comoara”, fosta “forum Romania inedit” transformata in “Romania fan forum” unde găsesc cărțile SF preferate , traduse din anii ’60 încoace, ce nu le mai “neam” in vreun anticariat (online , că nu știu dacă mai există fizic).
  Păstrez un dispreț și o profundă ura pentru actualii “vechili” de la adunatura ” Nemira” , ce au “sfârtecat” literalmente fosta colecție “Nautilus”…

  Erata, mea culpa, scriu din tren 😉
  “Și la noi o “comoara” ; respectiv :
  “Nu le mai găsești “neam”

    (Citează)

 5. best news of today: Swiftkey revine pe iOS, cel puțin în magazinul de aplicații.

    (Citează)

 6. Un site similar e libgen [punct] rs

    (Citează)

 7. z-library încă există dar la alta adresa, .to
  Deși parca nu e la fel de complet

    (Citează)

 8. Dan:
  Z-library e încă accesibil cu Tor sau I2P. Just search for it

  Z-lib is back on z-lib.is

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus