un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Iată câteva oferte de la Fashion Days Black Friday (începe pe 7 noiembrie dimineața)

3 Nov 2022  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

12 comentarii

Fashion Days m-a surprins anunțând că începe Black Friday de luni, 7 noiembrie, în jurul orei 7. Ține până pe 13 noiembrie, dar ofertele bune se vor duce rapid. Ei spun că vor mai adăuga produse noi pe 8 și 9 noiembrie.

Black Friday la Fashion Days are loc deci cu câteva zile mai devreme decât în alți ani, dar au spus că vor să livreze majoritatea produselor până vineri, când eMAG va începe să umple easybox-urile cu Black Friday-ul lor. Așa că ne vedem dimineață luni pentru a ne bate pe poșete și geci, poate cu câteva minute mai repede în aplicația de mobil, că așa funcționează serverele.

Nu plecați, mai citiți și restul informațiilor, că a fost o conferință interesantă, iar la final am pus câteva produse vedetă.

Șeful Fashion Days a spus că a fost un an de economie, cu oameni speriați de război și inflație. Totuși, de Black Friday ei vor aduce și branduri premium pentru că de obicei, la reducere, oamenii cheltuiesc mai mult pentru a-și lua un Lagerfeld, Tommy, Liu Jo șamd. Un avantaj în Black Friday va fi abonamentul Genius, care la aproximativ 2 din 5 produse din totalul ofertelor va da o reducere suplimentară de 10%. Va fi inclusiv o ofertă la Genius, deci dacă nu aveți, așteptați să vă abonați atunci.

S-au dat cifre despre operațiunile Fashion Days:

  • 90% din articolele fashion sunt cumpărate de clienți cu Genius
  • Dressing Room, care se bazează pe acel Wallet integrat în eMAG și Fashion Days, acoperă deja 10% dintre achiziții și are o valoarea medie a coșului de 660 de lei, ceea ce este imens. Serviciul are două funcții: poți plăti un produs în 4 rate fără dobândă (util pentru produse scumpe) sau poți cumpăra ce dorești, probezi acasă, dai retur la ce nu vrei și abia apoi îți sunt luați banii din cont. Altfel spus, nu blochezi bani pentru a încerca ce produs îți place. În anul următor mizează spre 30% utilizare a funcției Dressing Room.
  • 70% dintre comenzi sunt livrate în easybox. 80% dintre ele, a doua zi. 80% dintre retururi se fac la easybox. Cum am spus deja, easybox-ul a fost un disruptor puternic pentru piața de curierat.
  • aproape 80% dintre comenzi sunt date din aplicația de mobil
  • 63% dintre oameni intenționează să cumpere ceva de Black Friday
  • 270 de milioane de lei este valoarea stocului de marfă pus în vânzare de Black Friday. Atenție însă că ofertele vor porni simultan în România, Ungaria și Bulgaria, deci va fi concurență pe acel stoc.
  • estimează vânzări de 110 milioane lei fără TVA de BF 2022 și un retur de 35%. Anul trecut au înregistrat 90 de milioane de lei vânzări și un retur de 27%.

Câteva branduri premium din Black Friday:

Și câteva produse și exemple de preț. Dacă vă doriți ceva, puneți-le în favorite pentru acces mai ușor în dimineața de luni:

Iată de fapt tot ce-au anunțat. Zilele următoare revin și cu alte produse ce vor fi în ofertă, încerc să aflu mai multe.

    12 comentarii

  1. @nwradu, nu funcționează nici un link cu articolele puse.

      (Citează)

  2. Din toata lista de brand-uri premium, premium pe bune sunt doar Alexander McQueen si, poate, Karl Lagerfeld….

      (Citează)

  3. Spor la cumparat tzoale, ca tot ne plangem de consumerism, poluare si microplastice :)

      (Citează)

  4. Eu îmi caut o geaca care sa îmi placa de 3 ani. Maybe this is the year! 😂

      (Citează)

  5. Geo:
    Functioneaza, dar probabil ai adblocker si blocheaza linkul de afiliat

    Văd că se încarcă foarte bine cu adblocker.

      (Citează)

  6. Mai interesant ar fi un blecfraidei la enel sau engie.

      (Citează)

  7. Tricoul ala BOSS e minunat.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus