un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Catalogul eMAG de Black Friday și cele mai bune oferte din el

10 Nov 2022  ·

TEHNOLOGIE  ·

11 comentarii

Știți deja o mulțime de produse vedetă de la eMAG, le-am aflat pe parcursul zilei, le găsiți la capătul acestui articol. Între timp s-a închis site-ul eMAG și a apărut filmul de prezentare pentru Black Friday. Acum știm și mai multe oferte. Iată și întreg newsletter-ul eMAG online. Succes la vânătoare, ne vedem pe la 6 și ceva dimineața!

Oferte bune din newsletterul eMAG:

 

  • Televizor Samsung S95B de 55 inci – 5.799 lei. Este noul OLED Samsung, tocmai lansat și la noi și poate cel mai bun OLED în acest moment pe piață. De obicei costă 6.500 de lei. L-am văzut, este excelent ca televizor. Mie mi se pare a doua cea mai bună ofertă pe televizoare în Black Friday, ideal pentru buget mediu.

 

  • Televizor LG C2 de 65 de inci – 7.000 de lei. Și acesta este un OLED de 2022, cu panel foarte bun și toate funcțiile de gaming necesare. Dacă aveți bugetul pentru această diagonală, luați-l. Mie mi se pare cea mai bună ofertă din acest Black Friday pe televizoare, buget mare.

  • Cameră Tapo C200 – 99 lei. Eu am mai multe astfel de camere prin casă, pentru securitate și monitorizare pisici când suntem plecați. Sunt foarte bune la acest preț.

 

Altă rundă de produse-vedetă:

 

Ce știam deja:

Le-am pus pe toate în această listă publică de favorite, chiar în site-ul eMAG.

Vedetele mari:

  • Televizor LG OLED C1 de 55 inci – 3.999 lei, 400 de bucăți. Asta este super-ofertă! Televizorul este unul dintre cele mai bune OLED-uri din piață, perfect și pentru gaming. A fost modelul best-buy al anului trecut, are panel de calitate 4K la 120 Hz, porturi HDMI 2.1 cu toate tehnologiile necesare, smart TV de calitate. Este un model care vă va plăcea la nebunie și va fi mare bătaie pe el mâine dimineață. Get this!

  • Robot de aspirare Roborock S7 – 1.799 lei, 500 bucăți. Din nou un preț foarte bun, cel mai ieftin cred că l-am văzut pe la 2000 sau 2100 lei anterior. Aspiratorul face singur treaba prin casă, face harta casei ca să-i puteți comanda aspirare într-o anumită cameră, este rapid și eficient. Trebuie doar să-l goliți de praf la final.

Teoretic nu-i în Black Friday (încă), dar scutecele Pampers mărimea 4 sunt foarte ieftine astăzi, 0,88 lei/bucată, în acest pachet. Noi din acestea cumpărăm de obicei.

Alte oferte bune:

    11 comentarii

  1. Nimic interesant anul asta.

      (Citează)

  2. Slab râu de tot. Cel mai subțire catalog văzut pana acum.

      (Citează)

  3. Acel S22 Ultra este cu Exynos daca nu ma insel, deci nu merita luat la nici un pret. Poate nici gratis. A52-ul nu este varianta 5G, deja e un model vechi de 2 ani care se lichida deja anul trecut pe vremea asta. A52s 5G in schimb merita bagat in seama, e o alegere mult mai buna decat A53.

    C1 de 55″ la pretul la care am luat 48″ nu e cine stie ce afacere, e OK daca 55″ este dimensiunea ideala pentru camera in care vrei sa il pui. Diagonala mai mica, pixel mai mic, imagine mai fina.

    Anul asta nu ma tenteaza nimic din produsele vedeta.

      (Citează)

    • Mi se pare amuzant că zici asta, eu având S22 Ultra cu Exynos și fiind cel mai bun telefon Android ever de până acum.

      Sunt oferte foarte bune la televizoare.

        (Citează)

    • Subscriu. Exynos pe s21 e la fel ok. Nu e nici o problema. Ce e drept, nu are jocuri instalate pe el ci doar aplicatiile uzuale.
      Nici pe mine nu ma tenteaza nimic, ce e drept nici nu caut ceva neaparat. Insa ziua e lunga. 😁

        (Citează)

    • Intr-adevar procesorul Exynos se incalzeste mai tare decat modelul echivalent Snapdragon. Doar ca asta se intampla doar in utilizare intensa.
      In schimb, la utilizare normala, sistemul de racire este suficient de performant incat sa nu fie diferente si astfel performantele sunt foarte apropiate. Daca nu instalezi CPU-Z nici nu iti dai seama ce model de procesor ai.

        (Citează)

    • Sunt bune daca nu ai deja TV.

        (Citează)

  4. Am luat tot ce mi-am dorit de la emag.
    AirTag, monitor Dell și Phillips, saltea, parfum, lego, vin Purcari, multe chestii mai mici.
    De acum ma uit după scutece și alte asemenea.
    Voucher Tazz.
    La Orange am făcut prelungire contract, am luat S22 la un preț f bun. S22 ultra e prea mare.
    Spor!

      (Citează)

  5. Mi-am luat UGG-urile si bancuta maro pt hol.

      (Citează)

  6. Slab rau de tot anul asta, aproape toate produsele sunt “reduse” maxim 15% din pretul de peste an si chiar nu merita, le gasesti in alte parti chiar mai ieftin

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus