un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 31 octombrie 2022

31 Oct 2022  ·

ȘTIRI  ·

2 comentarii

Pe lângă: 2,7 milioane de ucraineni au intrat până acum în România.

Pe lângă: Cavill iese din The Witcher, rolul va fi continuat de Liam Hemsworth.

  2 comentarii

 1. Si Witcher se duce dracu’ in viteza, nu ca nu faceau deja eforturi folosind actrite paralele cu personajele din carte si jocuri. Si desigur innegrit distributia aiurea.

    (Citează)

 2. MacBook Air are deja M2 . E cel mai bun laptop pe care l-am avut. Rulez in paralel Windows 11 si Mac pe el ca și când aș avea pornit Winamp; e incredibil cum poate gestiona ambele sisteme de operare, și toate astea fără măcar sa se încălzească. Am luat versiunea cu 24gb ram.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus