un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 28 octombrie 2022

28 Oct 2022  ·

ȘTIRI  ·

10 comentarii

Pe lângă: olandezii sunt de fapt mari prieteni cu rușii. Ai zice că n-ar fi doborât rușii un avion plin cu olandezi acum niște ani.

    10 comentarii

  1. Link-ul evoMag duce la.eMag.

      (Citează)

  2. vezi ca linkul către evomag e greșit :)

      (Citează)

    • Mari porci olandezii astia. Sa nu ne lase ei pe noi ai pe bulgari, doua popoare sarace dar extrem de cinstite, cu vamesi de nadejde, sa intram si Schenghen.

        (Citează)

  3. Stim de ceva timp cand este BF-ul la eMAG.

      (Citează)

  4. evomag are preturi de “blackfriday” mai mari decat eMag in afara campaniei :))))))))
    bravo baieti! tineti-o tot asa, manelizati tot!

    bine nici emag n-au aratat nimic anul trecut, parca vad ca iar imi iau chestii de pe amazon :))

      (Citează)

  5. “Pana joi, 27 octombrie 2022, data limita de depunere, ANCOM a primit 3 candidaturi de participare din partea ORANGE ROMÂNIA S.A., RCS & RDS S.A. și VODAFONE Romania S.A. in cadrul procedurii de selectie competitiva organizata pentru alocarea celor 555 MHz in benzile de 700 MHz, 1500 MHz, 2600 MHz si 3400-3800 MHz. Comisia de licitatie va analiza documentele de calificare si va anunta pana cel tarziu la 4 noiembrie 2022 care sunt operatorii care vor participa la licitatia lansata de Autoritate in data de 19 septembrie 2022.”

    telekom nu participa

      (Citează)

    • Cred ca nici firma parinte nu stie ce sa faca in cazul Telekom Romania. Vor sa vanda, dar nu vrea niciunul dintre cei 3 mari furnizori de servicii sa ii cumpere.
      Din alt punct de vedere, un alt investitor este greu sa gasesti in conditiile in care nu mai ai o retea de servicii fixe si, inclusiv pentru antenele 4G, ai nevoie de legaturi bune de fibra optica (nu mai discutam despre 5G).

        (Citează)

  6. Link ul de la evomag e gresit

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus