un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 13 octombrie 2022

13 Oct 2022  ·

ȘTIRI  ·

6 comentarii

  6 comentarii

 1. Aia cu Geely e cea mai tare știre.
  Mâine-poimâine intră Geely pe vreo black-list de la americani și să vezi veselie.

    (Citează)

 2. Despre Prime Early Access Sale… nimic? S-a cam terminat, dar in continuare Kindle Signature Edition este ~750 de lei livrat plus multe alte oferte inca valabile.

    (Citează)

 3. Unde ai (mai) găsit cu 150 euro și transport Kindle Signature?
  Stocurile s-au epuizat..

    (Citează)

  • De dimineata erau pe stoc si inca costau 149 de euro plus ~7 euro transportul, Amazon.DE.

   Vad ca acum le-au urcat inapoi la 189 de euro, lasa ca vine BF-ul si vor face aceeasi oferta sau mai buna.

     (Citează)

 4. Gaelex:
  Despre Prime Early Access Sale… nimic? S-a cam terminat, dar in continuare Kindle Signature Edition este ~750 de lei livrat plus multe alte oferte inca valabile.

  Une mai exact? La pretul ala as schimba paperwhite-ul meu classic (cred ca gen 2).

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus