un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 10 octombrie 2022

10 Oct 2022  ·

ȘTIRI  ·

6 comentarii

Următorul sezon din Picard pare plin de acțiune:

    6 comentarii

  1. Pacat de Picard ca continua cu tampenii de phew phew, mize la nivel galactic si o privire pesimista a viitorului.

    Sunt un mare fan star trek (am crescut cu tng, iar ds9 si enterprise le-am vazut dupa ce incepusera sa circule pe torente), mi-a placut viziunea optimista asupra viitorului, faptul ca in general in fiecare episod se punea pe tapet o dilema morala/ o problema sociala/ folosindu-se de povestea acelui episod.
    Ceea ce nu prea vad in acest serial.

    M-am uitat la sezonul 1 si nu am reusit sa il duc la capat,iar sezonul 2 nu l-am vazut deloc, din pacate Picard nu mai avea nimic tng: nu mai era povestea episodica, nu mai sunt dezbatute dileme morale episodic, a disparut privirea optimista asupra viitorului, iar Picard.. nu mai era Picard, sincer nu mai recunosteam actorul, parca nu mai avea vlaga.

    A ajuns The Orville, sa fie mai tng decat Picard :( (desi si the orville are pacatele lui). Despre cum arata star trek la ora actuala.. stam prost, desi sunt si unele chestii faine.. discovery.. ioi.. cea mai mare porcarie din universul star trek, iar lower decks, imi place dar e prea childish la unele aspecte , iar strange new worlds, are cateva episoade k, imi place aspectul episodic al serialului, imi place ca in unele episoade s-au pus pe tapet si aspecte de morala, insa ma seaca arc-ul lui Pike, ca sa nu mai zic ca episoadele dedicate lui spock , mi s-au parut slabute..

      (Citează)

    • Desi Discovery a inceput clar cu nume de Michael dat la o femeie, am trecut peste. Puteau sa nu faca atata tam tam la inceput, dar hai sa zicem.

      Primul sezon a fost mai interesant, al doilea meh, de la al treilea nu m-am mai uitat, am vazut doar un episod, jumatate din el nu s-a intamplat absolut nimic.

      Urmarind in paralel si Orville, am realizat ca asta e cel mai bun serial de gen Star Trek. Nu e perfect, dar e peste celelalte.

        (Citează)

    • Lower Decks e mult mai misto decat Discovery si Strange New Worlds, are episoade cu scenarii demne de TOS si umor de DS9.

        (Citează)

  2. Domnul YE se amuza in ultimele zile. A purtat tricou cu “white lives matter”, s-a luat de evrei, ma intreb ce urmeaza. La banii si la plictiseala lui ii trebuie ceva nou in fiecare saptamana…

      (Citează)

    • Kopa_Kopan:
      Domnul YE se amuza in ultimele zile. A purtat tricou cu “white lives matter”, s-a luat de evrei, ma intreb ce urmeaza. La banii si la plictiseala lui ii trebuie ceva nou in fiecare saptamana…

      Ce cacat sa urmeze, ca de fiecare data cand face asta ori vreun album nou ori vreo linie de haine. Lanseaza el ceva de a inceput sa faca “controverse” sa fie in centrul atentiei.

      Bine, lumea inca musca la momeala asta, asa ca de ce sa inceteze?

        (Citează)

  3. În toate rollercoasterele în care m-am dat eu până acum era interzis cu telefonul (sau alte obiecte de genul) la tine.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus