un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ofertă bună la consolă PS5 cu controller suplimentar și joc FIFA 23 inclus

31 Oct 2022  ·

TEHNOLOGIE  ·

7 comentarii

Proaspăt pe eMAG, că era prima în lista de produse noi în site acum câteva minute: consolă PS5 cu două controllere incluse și cu jocul FIFA 23 și cu un voucher FIFA 23 FUT. 3.499 lei este un preț bun pentru controller suplimentar și având în vedere că s-a și scumpit recent consola și că totul este oricum mai scump acum la conversia din dolar în valute non-euro cu risc valutar mare.

Nu vă așteptați să fie vreo ofertă de Black Friday. Poate o da eMAG câteva bucăți pe barba lor, dar m-ar mira tare inclusiv asta.

  7 comentarii

 1. Fifa cum?

    (Citează)

 2. Te redirecționează către electrodev care ți-o vinde la 4879 lei. Există o altă ofertă doar cu rezervare în showroom Târgu-Mures la 3499 lei.

    (Citează)

 3. Mircea cel vechi

  31/10/2022 la 6:54 PM

  La Sony Center in Baneasa Mall e 3400 lei…

    (Citează)

 4. Si daca nu se termina, tot nu luam. Nu ma mai joc pe PC, iar cu consolele nu m-am inteles vreodata.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus