un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 21 septembrie 2022

21 Sep 2022  ·

ȘTIRI  ·

10 comentarii

Pe lângă: Heineken închide fabrica de bere de la Constanța.

    10 comentarii

  1. Hai mai Radule… nu pot sa cred ca ai omis sa pui calendarul F1 pentru 2023 care a fost publicat aseara: http://ebogdan.ro/f1-anunta-calendarul-curselor-pentru-2023/

    O cursa noua, cea din Las Vegas, revine circuitul Chinei, vom avea 24 de curse. Se anunta distractie maxima pe 2023 in F1 :D

      (Citează)

    • Nu inteleg de ce mai organizeaza cursa in China. De fapt, de ce se mai organizeaza orice competitie in China. Ar trebui evitata complet, cum fac cei e la WTA.

        (Citează)

    • O cursa noua, cea din Las Vegas, revine circuitul Chinei, vom avea 24 de curse. Se anunta distractie maxima pe 2023 in F1 :D

      Cursa din Vegas va fi sâmbătă. Oare de ce?

        (Citează)

    • Probabil ca Duminica deja este toata lumea obosita dupa ce au petrecut Sambata noaptea prin cazinouri.

        (Citează)

    • Pentru că sâmbătă seara acolo e duminică dimineața în Europa.

        (Citează)

  2. alunelu: Cursa din Vegas va fi sâmbătă. Oare de ce?

    Sa aiba timp de pacanele duminica :)))))

      (Citează)

  3. Cred ca e jale mare si doliu national in Constanta.

      (Citează)

  4. Gaelex:
    Cred ca e jale mare si doliu national in Constanta.

    Aveau un pic de angajati acolo nu gluma…

      (Citează)

  5. Twitch nu interzice streaming-ul de jocuri de noroc, nu stiu de ce toata presa a inteles gresit. De fapt vor fi interzise doar platformele care nu au licenta de operare in SUA. In special cele care permiteau folosirea de crypto.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus