un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 15 septembrie 2022

15 Sep 2022  ·

ȘTIRI  ·

10 comentarii

Pe lângă: Ungaria va fi tăiată de la fonduri europene și PNRR. Parcă văd un exit în viitor, ceea ce va pune România într-o situație rea.

Pe lângă: atenție cu călătoriile spre Franța sau via Franța, va fi o grevă a controlorilor de zbor în zilele următoare.

Review iPhone 14 Pro:

DJI Osmo Action 3:

  10 comentarii

 1. Crima sau ba, mancarea tre sa ajunga repede si calda.

    (Citează)

 2. Chiar eram curios când se lansează action 3. Ultima data când am cautat era programata pentru noiembrie. Acum sa vedem și cu ce preț se comercializează la noi.

    (Citează)

 3. Ce exit vezi la Ungaria pe viitor? In timp ce Ungaria e mereu hulita de catre UE, ea e bine mersi in spatiul Schengen, n-are vize pentru SUA, iar Mercedes, care deja are o fabrica in Ungaria investeste peste 1 miliard intr-o alta fabrica de masini electrice, la fel face si Audi, care ce sa vezi, si el are fabrica-n Ungaria, si mai investeste vreo 300 de milioane tot intr-o fabrica de electrice. Si investitiile astea se-ntampla acum, in 2021-2022. Dar e mai simplu sa ne raportam la declaratii, decat sa urmarim ce se-ntampla de fapt in realitate, dincolo de declaratii.

    (Citează)

 4. Lasa, ca castiga miliarde din gaze rusesti ieftine. Suge de la doua mame, preacinstitul.

  Si nu o sa renunte la nici una din ele.

    (Citează)

 5. Cred ca Ubisoft vrea sa-si promoveze abonamentul lunar care iti da acces la toate jocurile lor. Decat sa dau 70 USD pe un joc nou, prefer sa-mi activez Ubisoft+ o luna si am timp suficient sa-l termin.
  Am profitat acum ca este oferit gratuit serviciul pana pe 10 octombrie si am incercat season pass pentru FarCry 6. Mi-am dat seama astfel ca nu merita sa-l cumpar, modul de joc introdus nu ma atrage.

    (Citează)

 6. “Matter is an IP-based technology” practic dezvotatorii remediaza problema care si-au creat-o cu ZigBee, unde dispozitivul nu se putea conecta la cloud pentru activare/control remote. Folosing Home Assistant sau Zigbee2MQTT aveai control total la automatizarile din casa scotand din ecuatie producatorul. Cu Matter producatorul ramane in continuare in ecuatie.

    (Citează)

 7. Osmo Action 3 pare sa fie 330$, mult sub GoPro. Intentionez sa fac upgrade la GoPro dar nu am experienta cu DJI. Are cineva vreun action cam de la ei; ma intereseaza in special daca performantele la stabilizare sunt comparabile si bateria. O voi folosi doar pt casca de ski sau de bicicleta deci nu ma intereseaza asa tare microfon si alte chesti de vloging…

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus