un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Criză? Inflație? Prețuri în creștere? Păi să ne dăm salarii mai mari și gata!

22 Sep 2022  ·

GÂNDURI  ·

10 comentarii

Ce frumos și elegant se rezolvă problemele României! Îmi place când merge bine totul și lucrurile avansează rapid în direcția bună.

De exemplu, a venit o criză economică, a crescut inflația, la iarnă se așteaptă prețuri mari la căldură și alimente. Este clar ca oamenii au nevoie de mai mulți bani.

Așa că senatorii și-au votat creșterea indemnizațiilor, ca să câștige mai mulți bani. Și ei, și deputații, ba chiar și funcționarii din primării.

Gata, problem solved. Și cică ar fi complicat de rezolvat criza…

sursa: G4media.

    10 comentarii

  1. Ideal ar fi : Salariu bugetar = salariu mediu pe economie (conform Eurostat) * rang_bugetar (fix prin lege de la 0.x până 10 să zicem care ar fi salariul de președinte).

      (Citează)

  2. Vezi ce simplu e? Cat de usor se rezolva problema? Plebea poate sa indure, important e ca senatorii sa stea la caldurica. Ahhh, mi-e o scarba viscerala de tara asta! Dupa aproape 20 de ani de cotizat taxe si impozite catre jegul asta de tara, numar zilele pana ne vom cara definitiv de aici! Regret enorm ca n-am facut pasul asta mai demult!

      (Citează)

  3. Cand s-a zis de pensii.. au zis ca nu sunt bani, cand au vrut sa mareasca minimul pe economie au zis s amai asteptam, poate la anul… mda… criza mondiala, razboi, seceta… dar pt salariile lor s-au gasit resurse….

      (Citează)

  4. noul iPhone e mai scump de anul asta…just sayin’ 😉

      (Citează)

  5. Deea:
    Vezi ce simplu e? Cat de usor se rezolva problema? Plebea poate sa indure, important e ca senatorii sa stea la caldurica. Ahhh, mi-e o scarba viscerala de tara asta! Dupa aproape 20 de ani de cotizat taxe si impozite catre jegul asta de tara, numar zilele pana ne vom cara definitiv de aici! Regret enorm ca n-am facut pasul asta mai demult!

    +1 cu aceleași gânduri ca și tine

      (Citează)

  6. Adevaru e ca si eu am cerut marire de salariu si am primit-o :) it’s that easy.

      (Citează)

  7. Da, românii pleacă din țară, alungați de javre! Își părăsesc țara, familiile, tot ce au agonisit pentru că niște ticăloși își fac de cap, în loc să le dea dracului foc și să-și continue liniștiți viața!

      (Citează)

    • Si daca le-ar da foc, ei pe cine ar mai putea vota pe urma?
      Ca romanii voteaza primari care sunt deja in puscarie pentru diverse infractiuni…

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus