un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Garmin are reduceri aniversare mari în această săptămână la gama de ceasuri și alte electronice

13 Sep 2022  ·

TEHNOLOGIE  ·

7 comentarii

Garmin aniversează 33 de ani de la înființare și are întreaga săptămână reduceri mari pe site-ul oficial. Se pare că fac asta în fiecare an. Dacă vreți să profitați de niște reduceri la ceasuri, acum este momentul.

De exemplu, Fenix 6 la 2.049 lei pare a fi cel mai bun preț din piață, redus cu câteva sute de lei față de prețul său normal. Un Venu începe de la 1.079 lei. Un Venu Sq, care este un ceas pătrat ce se adresează celor ce preferă aspectul de Apple Watch, costă 679 lei.

Sunt multe serii cu reducere, de altfel, le găsiți acolo, inclusiv Enduro și Instinct. Au prețuri mai bune inclusiv la navigatoare, radare de bicicletă, camere auto și inclusiv detectoare de… pești, pentru că aparent Garmin produce și așa ceva.

    7 comentarii

  1. Ce magari, la fenix 7/s/x nimik. :)

      (Citează)

  2. “Sunteţi un atlet de anduranţă extremă şi aveţi nevoie de un ceas cu GPS uşor, pentru performanţe remarcabile cu o durată mare de viaţă a bateriei?”

    Nu.

      (Citează)

  3. pai sunt modelele care au primit sau primesc update.

      (Citează)

  4. Reduceri la vechituri sa scape de stocuri :(

      (Citează)

  5. Pare ca vor sa curete stocul de produsele vechi, dar nu au succes la mine. Vine ziua mea si ma gandeam sa imi iau ceva, dar daca sor’mea are 7-le eu sigur nu imi iau 6-le.

      (Citează)

    • Nu fiti fraieri.
      Nu aruncati banii pe prostii d’astea.
      Va recomand niste ceasuri de la Apple, 800 iEuro bucata si autonomie 30 ore.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus