un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 23 august 2022

23 Aug 2022  ·

ȘTIRI  ·

16 comentarii

Thor: Love and Thunder intră pe Disney+ pe 8 septembrie.

Concept car-urile Audi arată foarte bine:

    16 comentarii

  1. Traiasca 23 august ziua insurectiei armate si inceputul Revoluţiei de Eliberare Socială şi Naţională, Antifascistă şi Antiimperialistă!

      (Citează)

  2. A uitat lumea importanta zilei de 23 august..

      (Citează)

  3. Tastatura aia intra in aceeasi categorie de produse inutile precum laptopurile de gaming de 13 inch.

      (Citează)

  4. 23 August, ziua in care Romania a tradat pe unii rai pentru unii si mai rai si nu a obtinut nimic in schimb. Si tradatori si prosti.

      (Citează)

  5. “Concept car-urile Audi arată foarte bine”
    Si masinile de serie arata foarte bine.

      (Citează)

  6. “Grupul Vodafone a fost de acord să-și vândă compania operațională din Ungaria pentru 1.8 miliarde de euro, ca parte a eforturilor continue de simplificare a portofoliului”

    SIMPLIFICARE A PORTFOLOLIULUI.
    moama ce buna e dum asta

      (Citează)

    • Adică ce are? Fix asta au făcut, au vândut un business care le mânca bani, și-au simplificat compania și se axează pe ce merge bine.

        (Citează)

  7. cum sa faci review la un concept? =)))

      (Citează)

    • Nu orice clip sau articol în care cineva îți arată ceva este un review. Ăia au scos un concept car. Omul ți l-a prezentat, că altfel de ce l-ar fi scos dacă nu ca să afle și alții de ei?

        (Citează)

  8. Fix de aia au avut probleme tehnice ierivla HBO Max pentru ca lumea nu e interesata de noul serial

    https://www.profit.ro/profitul-tau/entertainment/hbo-max-s-a-confruntat-cu-probleme-tehnice-in-seara-lansarii-house-of-the-dragon-20827677

      (Citează)

  9. 4iG va deveni acționarul majoritar al Vodafone Ungaria cu 51%, în timp ce statul maghiar va deține 49% din companie. Scopul este acela de a crea al doilea cel mai mare operator de telefonie fixă și mobilă de pe piață care să poată concura mai bine cu Magyar Telekom, deținută de Deutsche Telekom, precum și cu Yettel Ungaria (fosta Telenor).

    4iG a achiziționat deja activele maghiare ale Digi Communications ca parte a obiectivului său de a stabili o platformă națională de telecomunicații în parteneriat cu compania de radiodifuziune Antenna Hungaria.

    ungaria isi face cu forta propria companie de telecom dupa ce nu a vrut sa le permita celor de la digi sa participe la licitatia 5g fortandu i pana la urma sa vanda, acum vin si cu bani si probabil ceva amenintari de a declarat CEO-ul Vodafone, Nick Read: “guvernul ungar are o strategie clară pentru a construi o entitate puternică în sectorul IT deținută de maghiari”

      (Citează)

  10. SIMPLIFICARE A PORTFOLOLIULUI.
    moama ce buna e duma asta

    Așa chiar și e. Când nu ești în stare să gestionezi o afacere, când pierzi bani cu găleata, e mai bine sa te retragi și să gestionezi in continuare acolo unde încă îți obții ceva profit. Adică îți simplifici portofoliul.
    Din același serial cu “dau toți directorii băștinoși afara”, in Romania.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus