un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 9 august 2022

9 Aug 2022  ·

ȘTIRI  ·

3 comentarii

  3 comentarii

 1. IPhone nu arata procentul de baterie rămasă? Serios?

    (Citează)

  • Ba da, se poate afișa cu o opțiune din Settings. Dar există un detaliu mic și neglijabil. Acum procentul e afișat lângă baterie în status bar. La iOS 16 vor afișa procentul în baterie.

     (Citează)

 2. Alx MAX:
  Ba da, se poate afișa cu o opțiune din Settings. Dar există un detaliu mic și neglijabil. Acum procentul e afișat lângă baterie în status bar. La iOS 16 vor afișa procentul în baterie.

  Nup. Din ce știu eu, de la iPhone X nu mai e afișat deloc în status bar. Doar în control center. Motivul fiind lipsa spațiului din cauza notch-ului.
  Nu am iPhone. Dar tocmai de asta e isterie cu știrea asta. După 5 ani e înapoi în status bar, sub o formă sau alta. Eu asta am înțeles.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus