un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 8 august 2022

8 Aug 2022  ·

ȘTIRI  ·

4 comentarii

Pe lângă: primul magazin Primark din România va fi deschis în Parklake.

  4 comentarii

 1. Sa scrie mare pe tot display-ul made in China

    (Citează)

 2. Daca eu as fi fost pe Marte, as fi cules mai mult de 12 pietre pana acum.
  /s

  Intrebare legit: dupa ce le colecteaza, cum ajung inapoi pe Pamant?

    (Citează)

  • Vine nava mama după ele. Din ce știu, o sa lanseze o capsula pe orbita lui Marte și ulterior o sa vina după ele cu alta navă. Deci vor mai sta și prin spațiu făcând autostopul.

     (Citează)

 3. mac gregor:
  Intrebare legit: dupa ce le colecteaza, cum ajung inapoi pe Pamant?

  NASA are in plan sa mai trimita o expeditie catre Marte prin care rover-ul nou sa adune recipientele cu roci colectate acum, sa le aduca intr-o locatie unica si apoi sa le lanseze spre Pamant. Totul e inca la faza de design, nimic concret.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Mars_sample-return_mission

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus