un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 15 august 2022

15 Aug 2022  ·

ȘTIRI  ·

10 comentarii

Pe lângă: România este locul 4 în lume la consumul de bere pe cap de locuitor. Nu cred asta.

 

La mulți ani tuturor celor numiți Maria, Marian, Mariana și alte nume compatibile. Să vă distrați bine de ziua voastră de nume!

  10 comentarii

 1. E o regula ca telefoanele pliabile sa aiba nume din patru litere care sa inceapa cu F?
  Flip, Fold, Find, Flex, Fate, Fail, Fear, Fade

    (Citează)

 2. La ştirea cu Digi apare “decât” bere :-)

    (Citează)

 3. Oppo nu va lansa nimic in UE, avand in vedere ca a primit interdictie in Germania si alte tari se pregatesc sa faca la fel.

    (Citează)

 4. Romanul bea mai multa bere decat neamtul?

    (Citează)

 5. Totusi, cat de prost sa fii sa stai pe OF?

    (Citează)

 6. Romania se afla in topul mondial al consumului de alcool, de ce nu ar fi si la bere? Iar dintre toate tarile in care am calatorit avem cea mai ieftina bere raportat la euro/litru.
  Sau poate tu te-ai raportat la fel ca asta:
  https://www.reddit.com/r/Romania/comments/wbgmy3/nu_bea_mai_mult_de_2_beri/

    (Citează)

  • Cea mai eftina la terase eventual.
   La supermarket sau magazin specializat de alcool, am cumparat bere mai eftina si MULT mai buna decat berea de pe la noi.
   Pretul “mult mai eftina” l-am calculat fara ambalaj. In DE e la moda sa ai lada ta de bere cu sticle cu tot si doar sa o schimbi pe alta plina cand se goleste.

     (Citează)

 7. Adormirea Maicii Domnului *nu* este prilej de aniversare de nume.

    (Citează)

  • Preotii spun ca “Adormirea Maicii Domnului” nu reprezinta sarbatoarea unei morti, ci “mutarea” la cer. Fiind vorba renasterea Maicii Domnului, nu este cu nimic gresit sa o sarbatoresti la fel ca nasterea de pe 8 Septembrie.

     (Citează)

 8. S-a lansat Android 13 pt Pixel phones https://www.android.com/android-13/

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus