un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Dacă mă vedeți la Summer Well, say hi

12 Aug 2022  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

29 comentarii

Diseară mă duc la Summer Well. Mă duc și în restul zilelor. Ce vreau să zic este că, dacă mă vedeți pe acolo, este ok să ziceți “salut”. Nu mănânc oameni decât dacă mi-e foarte foame, dar la Summer Well vor fi food trucks de calitate. Asta sper să preîntâmpine mesaje de genul “te-am văzut la Summer Well și nimic”.

Vestea și mai bună momentan este că prognoza meteo din acest moment arată condiții bune pentru ziua de sâmbătă. Furtuna s-a mutat pe duminică și luni. Cu un pic de noroc, va fi bună și ziua de duminică, dar sâmbătă cântă Arctic Monkeys. Duminică vor fi Nothing But Thieves la final, sper să țină vremea cu noi și atunci.

Votez The Schnitzels ca cel mai bun nume de formație ever!

Dacă mergeți acolo, vedeți că brățara de acces include un cod secret pe care-l puteți introduce în aplicația oficială de mobil Summer Well și apoi puteți face top-up direct din mobil, fără a mai sta la cozi la case. Orange zice că a pus wifi peste tot, o veste bună, acum pot sta toți cu telefoane în mână pentru a face livestreaming la concert :P Din experiență anterioară, veniți cu spray anti-țânțari dacă sunteți genul care suferă 3 zile după o mușcătură.

    29 comentarii

  1. Din păcate nu pot să ajung pentru că săptămâna viitoare merg la We Love Music la Râmnicu Vâlcea. Distracție plăcută. Presupun că mergi cu Matilda. Ce faceți cu bebe?

      (Citează)

  2. Vine si Alice? In cazul asta sa nu uiti castile impotriva zgomotului.
    Ne vedem acolo !

      (Citează)

    • sfaturi necerute much?

        (Citează)

    • @mihnea Nu subestima chestia asta. Eu mi-am distrus urechile pentru că nimeni nu mi-a dat un astfel de sfat la timpul lui. Protectia la zgomot trebuie purtata și de adulți, nu doar de copii, btw.

      Toți suntem învățați să ne protejăm pielea și ochii de soare, dar nimeni nu ne învață să ne protejăm auzul.

        (Citează)

    • @Ovidiu: nu venim, poate la anul. Am văzut vineri mulți copii < 2 ani pe acolo, iar lui Alice i-ar plăcea la lumini pe acolo.

        (Citează)

  3. Maine merg la Guano Apes in Muzeul Satului din Sibiu, daca ma vedeti puteti zice “salut”.

      (Citează)

  4. cum te recunoastem?

      (Citează)

  5. conspicuous:
    Brezoi Rock, nu sunt sociabil cu necunoscuții deci nu ma salutați.

    same here

      (Citează)

  6. The Schnitzels e nume de formatie invitata permanent la festivaluri de fast food.

      (Citează)

  7. Ok, dar si invers, daca ma vezi tu primul, tot asa, sa ma saluti.

      (Citează)

  8. pt bucurestenii care se tin tare si nu vor sa mearga la ardelenii aia inceti la minte?

    singurul încet în afacerea asta e trenul, daca nu pleci din timp riști să ajungi mult după ce s-a încheiat festivalul.

      (Citează)

  9. Sa vedem cazurile de covid pe la început de septembrie, cu efectul compus de festivaluri și vacante în străinătate care aduc variante noi.

      (Citează)

    • Și care e problema? Nu mai prezintă interes nr de cazuri, trebuie ignorat și mers mai departe cu viata

      BTW s a făcut sinuzita inclusiv je acum în august intr o veselie. Sinuzita care bate covidu la damage.
      Dar nu vezi nebunie pe nr de cazuri și isterie

        (Citează)

    • Parcă nu as crede ca se ajunge la ATI sau mai rău de la sinuzită.

        (Citează)

    • Mihnea iar e special. Acum câteva săptămâni zicea că gripa era mai nasoala decât covid. Azi și sinuzita e mai gravă decât covid. Spune-le asta celor 65000 de oameni care nu mai sunt

        (Citează)

    • Ce variante noi? Sunt numai subvariante acum. Iar omicronul a venit in ianuarie, nu conteaza ca sunt concedii sau nu, oricum se circula destul cat sa circule si asa-zisul covid (ca nu mai are mare lucru in comun cu covidul de pana la omicron).
      Nu vedeti ca mortalitatea e minuscula si fata de primul val omicron? Nu vedeti ca la ati nu au fost decat o zi peste 300 de internati? La nici un val maximul nu a fost sub 1000 (in afara de cred ca primul val, ala cu “dupa sarbatori vom avea inmormantari”). Si cazurile au luat-o in jos de vreo 2 saptamani, in iulie si iunie nu au fost festivaluri si concedii?

        (Citează)

  10. Gaelex:
    Sa vedem cazurile de covid pe la început de septembrie, cu efectul compus de festivaluri și vacante în străinătate care aduc variante noi.

    Eu zic sa închidem iar tot, sa oprim școlile și de altfel sa nu mai facem nimic, sa stam doar în casa ca să ne protejam de COVID – bine, cu excepția celor care fac mâncarea, a curierilor și în general a tuturor celor de care avem noi nevoie , ei pot sa se riște în continuare

      (Citează)

  11. nwradu:
    @Ovidiu: nu venim, poate la anul. Am văzut vineri mulți copii < 2 ani pe acolo, iar lui Alice i-ar plăcea la lumini pe acolo.

    Te-am vazut la Orange vineri. Imi pare rau ca nu ți-am zis “Hi” dar erai într-o discutie cu cateva persoane si copiii trageau de mine sa mergem in alta parte. Maybe next year 😉

      (Citează)

  12. bine ca pt aia 65k am pus economia in cap. great move.
    si platim in continuare cu varf si indesat mizeria numita lockdown, multi ani de acum inainte.
    ti ai facut doza 6 sau?

    Catutzi:
    Mihnea iar e special. Acum câteva săptămâni zicea că gripa era mai nasoala decât covid. Azi și sinuzita e mai gravă decât covid. Spune-le asta celor 65000 de oameni care nu mai sunt

      (Citează)

  13. Catutzi:
    Mihnea iar e special. Acum câteva săptămâni zicea că gripa era mai nasoala decât covid. Azi și sinuzita e mai gravă decât covid. Spune-le asta celor 65000 de oameni care nu mai sunt

    Pe mine ma deranjeaza mai mult ca a scazut natalitatea cu cateva zeci de mii pe an fata de 2019. Asta in timp ce in cei 5 ani dinainte de 2019 diferentele de la an la an erau de cateva mii, si nu doar in minus. A fost o nebunie sa opresti socializarea , sa pui piedici formarii de cupluri (sau dorintei cuplurilor de a face copii) ca sa salvezi pensionari (de parca nu ar fi putut fi aplicate metode care sa nu deranjeze tinerii).

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus