un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Am dat un interviu în revista Connect despre ultimii 20 de ani de tehnologie

24 Aug 2022  ·

TEHNOLOGIE  ·

15 comentarii

Revista Connect a împlinit 20 de ani de existență pe piață și a avut un număr aniversar. Mi-au luat și mie un interviu cu această ocazie și îl puteți citi aici.

Am răspuns la întrebări precum “care au fost cele mai importante invenții ale lumii tech în ultimele două decenii?”, “cine au fost personajele cheie în dezvoltarea tehnologiei?”, “care sunt device-urile și tehnologiile fără de care nu ai mai putea rezista astăzi?” și “ce tehnologii indispensabile crezi că vor apărea în următorii 10 ani?”.

Mi-au plăcut întrebările, m-au făcut să mă gândesc un pic, să analizez ce s-a întâmplat în ultimii 20 de ani și, mai ales, ce contează cu adevărat din această perioadă, plus ce cred eu că se va întâmpla în viitor. Mie îmi plac mult astfel de exerciții. Puteți spune în comentarii răspunsurile voastre la astfel de întrebări, de altfel.

Blogul meu are 16 ani. Connect este un pic mai bătrână. Au mai luat interviu și altora care scriu despre tehnologie, puteți citi aici altele.

Am cumpărat și eu revista de la un Inmedio (ceva ce n-am mai făcut de ani de zile). O țin să o arăt nepoților, iar până atunci o pun ostentativ pe masă în sufragerie când am invitați.

    15 comentarii

  1. Nu știam că încă se mai tipărește.

      (Citează)

  2. cand eram in liceu strangeam banii de pachet ca sa mi-o iau :))

      (Citează)

  3. Daca si tu ai ajuns sa reprezinti un punct de referinta in domeniu imi pare rau pentru revista Connect

      (Citează)

    • wtf? :\

        (Citează)

    • wooooowwwwwwwwww
      usor baiatu pe scari, aoleoo cum ai dat o asa din fundatura moldovei fara nici un warning.

        (Citează)

    • SirNeo, pana una alta tu intri aici sa citesti nu el la tine. Subscriu si la ce a scris Adrian mai jos.
      Avand in vedere tirajul revistei ei ar trebui sa fie mai bucurosi ca ai aparut in ea. Blog-ul are mult mai multi vizitatori lunar. Unul din ei e SirNeo. 😀

      Totusi, felicitari Radu!

        (Citează)

  4. Felicitari! E genul de amintire care o sa-ti faca placere intotdeauna si cum ai spus tu, sa o arati nepotilor peste ani.

      (Citează)

  5. Hai lasă-ne… Dacă tu poți să îți dai cu părerea aiurea pe internet, cred că poate și Radu să vorbească despre tehnologie.

      (Citează)

  6. Le-am citit pe toate, sincer dacă citeam oricare 2 dintre ele aflam 95% din părerile tuturor, se pare că există consens cam pe toate subiectele.
    N-am văzut pe nici unul să zică ceva de Google/Alphabet, doar Jobs, Bezos, Gates, Musk, Zuck merită pomeniți, când toți ar fi praf fără search, mail, maps, youtube.
    De crypto pomenește doar unul, ceea ce e ok.
    Toată lumea e obsedată de călătorit în spațiu, doar unul se gândește că ar vrea totuși să scăpăm de încălzirea globală aici, la noi, pe Pământ.

      (Citează)

  7. Nu stiam ca mai exista revista asta.. ce tare :D

      (Citează)

  8. Cătălin Tănase

    25/08/2022 la 9:39 AM

    Eu am mai încercat de câteva ori să o iau din câte un Inmedio, dar nu păreau că o mai aduc

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus