un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Articole interesante de citit astăzi – 7 august 2022

7 Aug 2022  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

La doi ani de la explozia din portul din Beirut, orașul este încă în ruină. The funeral of my hometown, cum zice cineva în articol.

Fii mai productiv acceptând că nu poți controla totul. Sunt de acord. Micro-managementul când nu mai ai tu acest rol și obsesia perfecțiunii strică multe. Dont let perfect get in the way of good.

Telescopul James Webb a fotografiat o galaxie numită Roată de car. Frumoasă imaginea, găsiți aici explicația ei și de ce arată astfel acea galaxie.

Kim Kardashian și Pete Davidson s-au despărțit.

Al-Zawahiri a fost omorât de una dintre noile rachete cu săbii. Am mai scris despre ele, este o rachetă fără exploziv care minimizează daunele colaterale.

Din nou despre debranding, adică trecerea la logo-uri mai simple. Are dreptate tipul din clip, acum logo-ul trebuie să fie ușor de înțeles într-o pictogramă sau un mic site de mobil:

Se explică de ce Piastri nu voia să concureze pentru Alpine. McLaren l-ar vrea în echipă în sezonul următor, dar trebuie ca Ricciardo să accepte să plece contra unei sume mari de bani.

Un bărbat de 92 de ani sare în apă.

Un bărbat stă de vreo 20 de ani la bordul navelor de croazieră. Concediu permanent.

Fotografii cu un avion de pasageri scufundat în mare. Dacă nu ar fi rechinii din Marea Roșie, ar putea fi un loc bun de vizitat la scufundări.

Războaiele de pizza din anii 90. Americana at its best cu pizza de dimensiuni mari:

Beyonce modifică 2 cântece de pe noul album.

Texas State Troopers au cauzat 30 de decese în 1.000 de urmăriri auto. Mi se pare interesant că cineva monitorizează activitatea poliției și face astfel de statistici. La noi… nimeni, nimic.

Despre Nichelle Nichols din Star Trek. Lt Uhura a murit recent. Ca actriță, a spart câteva bariere în televiziune, de exemplu primul sărut între un alb și o negresă.

Fanii lui Britney Spears cer FBI-ului să o găsească pe cântăreață după câteva mesaje criptice pe Instagram. Poate era o campanie.

    5 comentarii

  1. legat de aia cu telescopul, esti sigur ca aia nu e poza cu un parizer?

      (Citează)

  2. Interviu cu inginerul Google concediat pentru ca a sustinut ca AI-ul este constient. Nu este deloc nebunul pe care presa ni l-a conturat.
    https://www.youtube.com/watch?v=kgCUn4fQTsc

      (Citează)

  3. Treaba aia cu racheta cu săbii pare o idee bună. Și apoi citești restul articolului despre “autonomous weapons systems”, sau roboti programați sa identifice și sa omoare oameni fără intervenția unui operator… Fudge. N-are cum sa fie de bine.

      (Citează)

  4. E cineva care are rabdare sa asculte ce mai scoate Beyonce?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus