un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 1 iulie 2022

1 Jul 2022  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

Gata, a trecut jumătate de an. Încă 6 luni și dăm revelionul.

Insta360 lansează o cameră 360 de grade cu senzor de 1 inch:

  9 comentarii

 1. La Tesla e link-ul de la Samsung watch.

    (Citează)

 2. N-au vrut sa cumpere masina pentru ca era de aproape 3 ori mai scumpa decat masina. Cam mult sa dau 150 K USD pe un poster cu o masina verde :)

    (Citează)

 3. Legat de Watch4, pretul e misto, insa nu se conecteaza decat la device-uri cu Android. Daca ai Iphone, nasol. #reminder

  Ca utilizator de ceva vreme, pot sa spun ca e decent. Bateria tine o zi cel putin.

    (Citează)

 4. Zoro dot ro e down!?!?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus