un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

PlayStation 5 cu Horizon Forbidden West la 3.000 lei

22 Jul 2022  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Iată un pont bun lăsat dimineață de un cititor: la Altex, consola PlayStation 5 cu jocul Horizon Forbidden West inclus este disponibilă la 2.999 lei. Mulțumesc, Butcher.

Este prima oară în multă vreme când văd consola la sub 3.000 de lei. OK, chiar 3.000 de lei. Până acum apărea în stoc doar pe la 3.600 lei, dar ce-i drept cu bundle mai mare. Scrie acolo “precomandă”, dar îmi închipui că transportul este pe drum.

    6 comentarii

  1. Faptul că este ÎNCĂ cu precomandă îmi spune că prețurile probabil că vor mai scădea.
    Se construiesc niște stocuri frumușele la producători și distribuitori pe destule produse tech/ gadget.

      (Citează)

  2. Din câte vad eu nu au renunțat la luat banii fără garanție că respectă precomanda.

      (Citează)

  3. Pe cand un review la stray?

      (Citează)

  4. @nwradu: Cu placere!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus