--> IKEA pune la vânzare o lampă de vlogging cu lumină inelară - nwradu blog

un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

IKEA pune la vânzare o lampă de vlogging cu lumină inelară

21 Jul 2022  ·

TEHNOLOGIE  ·

7 comentarii

Am văzut la IKEA lampa de vlogging pe care au lansat-o acum ceva vreme. Este o lampă LED circulară, reglabilă ca intensitate și temperatură de culoare, pusă pe un suport flexibil, plus un suport de telefon mobil. Se numește Lanespelare și costă 200 de lei.

Nu-i rea, în special prin faptul că vine cu suport inclus. Problema ei este că poți găsi în piață soluții mai simple, precum acest kit asemănător Fancier care costă 80 de lei sau acest Hama. Îi lipsește un suport sau un trepied și nu are nici încărcător de priză, dar ideea este că în 200 de lei poți construi ceva și de la alte magazine, poate ceva mai complex.

    7 comentarii

  1. Materiale pentru narcisiști. O sa vedem peste cativa ani ce generatie creștem.

      (Citează)

  2. Cam scumpa, Baseus are un produs mai bun si mai ieftin: https://www.mobiledirect.ro/lampa-led-circulara-12-inch—baseus–crzb12-b01-_is2t2y2v2w2v2.html

    Plus ca se poate ajusta pe inaltime mult mai bine intre 65 si 165 cm

      (Citează)

  3. Sunt acum și la Lidl. 90 de lei.

      (Citează)

  4. Tare mi-e ca un setup de genul are un CRI slab. Nu e vorba doar de pret si suport la lumini pentru imagine. Asta daca nu vrei sa pari batut la camera. Dar decat nimic…

      (Citează)

  5. Videochat-istele ar aplauda cu doua maini aceasta noutate de la Ikea.. daca nu ar avea mainile ocupate :))

    In alta ordine de idei, ar fi interesanta poate o rubrica permanenta, in care sa scrii ce produse mai deosebite ti-au mai sarit in ochi: casti cu bone conduction, husa telefon cu luminite, suport butoi de muraturi, nu-stiu-ce scula la Lidl etc
    Cititorii ar rostogoli mai departe in comentarii informatii despre ce produse au mai descoperit ei si poate ar iesi ceva cu adevarat util.

      (Citează)

    • Din când în când fac asta. Treaba este că tot felul de produse deosebite nu sunt musai și bune. Cred că mai degrabă aș face o listă mai lunga cu ce produse folosesc sau am testat și recomand fără rețineri. O să mă gândesc.

        (Citează)

  6. exista o diferenta de functionalitate intre modelul Baseus si cel de la Ikea. au aplicabilitate diferita IMHO: daca prezinti ceva ce lucrezi cu mainile pe o masa, lampa Ikea e ce-ti trebuie. Daca vrei sa fii in picioare, sa te deplasezi, sa ai ceva libertate in camera, atunci cred ca te ajuta mai mult ce ofera Baseus.

    eu folosesc https://www.emag.ro/kit-lumina-foto-video-videochat-cu-umbrele-de-difuzie-dublu-5060/pd/D4FQFMMBM/ pentru ca am nevoie de lumina uniforma pe spatiu mai mare si folosesc webcam – fie fixat pe monitor, fie mutat pe un stativ deasupra biroului cand trebuie sa fac o demo practica, dar luminile raman la locul lor, nemiscate.

    oricum, ideea de ringhlight are avantaje (acea catchlight in ochi, atat de dorita de vloggeri) dar si dezavantaje (lumineaza o zona destul de mica, trebuie sa fii aproape de ea.

    morala povestii? foloseste instrumentul potrivit pentru sarcina pe care o ai

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus