un blog de Radu Dumitru

Canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru și youtube.com/NwraduBlog ••• Știri despre Ucraina

Vreau o mașină electrică DeLorean Alpha 5

2 Jun 2022  ·

AUTO  ·

21 comentarii

Pentru că arată ca mai jos. Așa îmi închipuiam că va arăta o mașină Apple, apropo. Poate cu stopuri mai simple, nu cool ca acestea (care par inspirate de Audi R8).

DeLorean Alpha 5 va fi produs de o companie americană ce a cumpărat drepturile pentru acest nume. DeLorean, compania originală din Back to the Future, a dat faliment acum 30 de ani. Alpha 5 ar putea scoate suta în 3 secunde, iar de autonomie vom vedea noi în curând.

Mai multe detalii pe delorean.com. Dacă-mi trimiteți bani prin PayPal, poate îmi iau una.

  21 comentarii

 1. Cred ca a dat faliment inainte sa apara filmul film, acum 40 ani.
  Arata nice, credeam ca vorbesti serios ca vrei sa ti o iei pana am citit gluma simplă de la final.

    (Citează)

 2. Futurist și toate alea pana la in volan de Dacie rotund pus in fata la un ecran dreptunghiular. Nici enjinerii nu mai sunt ce au fost

    (Citează)

 3. Deocamdata is doar randari pe pc, mai au drum lung pana la masina reala. Insa ma intreb.. la ce au mai cumparat aia drepturile pentru marca De Lorean, daca nu are nimic cu masina originala, pe care o stim din Back to the future? Ca nu vad absolut nici o linie in design care sa te trimita cu gandul la vechiul model

    (Citează)

  • Își doreau și ei un nume cool…
   Marketing!

     (Citează)

  • Ușile se deschid la fel și are câteva similitudini…e clar ca trebuie sa arate contemporan, nu ca in secolul trecut…

     (Citează)

  • Arată un pic la fel și din spate, au încercat ei ceva acolo cu stopurile orizontale și ce o fi chestia aia de pe lunetă.

     (Citează)

  • Actuala DeLorean a cumparat odata cu numele si mai multe (nu mai stiu exact, zeci sau asa) masini neterminate de la vechea uzina. Alea rugineau pe undeva prin Irlanda si americanii le-au luat si au mai facut masini identice cu originalul.
   (Bine-nteles ca nu rugineau, fiind facute din inox!)
   Acum au intrat si ei in tendintele cu masini pe baterii, dar am vazut multi din astia care s-au varsat inainte de a asambla 2 table si un surub.

     (Citează)

 4. Puteau sa faca spatele mai asemanator cu originalul (fanul de BTTF din mine). Per total pare ca seamana cu un Lotus

    (Citează)

 5. Foarte bine, revine numele DeLorean, originar din Sugag , jud.Alba
  Pe secretara primariei de acum cativa ani o cheama Delorean.

    (Citează)

  • Este, de fapt, un brand românesc, alături de Nicolae Teslea.

     (Citează)

  • nwradu:
   Este, de fapt, un brand românesc, alături de Nicolae Teslea.

   Chiar nu e nevoie de mistouri:
   “DeLorean was born in Detroit, Michigan, the eldest of four sons of Zachary and Kathryn (née Pribak) DeLorean. His father, a mill worker, was Romanian, born Zaharia Delorean in Sugág village”

     (Citează)

 6. Vrei o laie. Unde pui caruciorul, trotineta, copilul, etc?

    (Citează)

 7. Pana la vise, arunca o privire la Rimac. E disponibila deja si a batut rau de tot cam toate masinile pe care le-a prins in cale. Plus ca au JV cu Bugatti.

    (Citează)

 8. nwradu:
  Este, de fapt, un brand românesc, alături de Nicolae Teslea.

  Ei, hai, e 100% nedisputat ca taica-so era din Sugag si ca el era 100% ardelean (jumate ungur). De acolo e numele de familie, pe care l-a pimp-uit el sa para cu “De” nobiliar.
  Tesla e revendicat de toate etniile din vestul Balcanillor, dar pana si la el nu e nici o disputa privind locul de origine ci doar privind etnia.

    (Citează)

 9. Mie și asta mi s-a părut cât se poate de interesant(ă):
  https://www.facebook.com/100069340474240/posts/324732236514790

    (Citează)

 10. Pana apare noul proiect, vechiul model se poate vedea in Megal Mall, alaturi de alte masini din filme.

    (Citează)

 11. DeLorean Alpha 5? Poate ar fi bine să aștepți versiunea finală.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus